Beleid

Hoe u ongeldige activiteit kunt voorkomen

Hoewel ons team voor verkeerskwaliteit zowel automatische als handmatige methoden gebruikt om ongeldige klikken uit te filteren, moeten uitgevers ook ons beleid volgen om de mogelijkheid van ongeldige activiteit te verkleinen.

Als algemene vuistregel kunt u stellen dat uw gebruikers altijd op de eerste plaats moeten komen. Zorg ervoor dat uw advertenties geen onnatuurlijke aandacht trekken, gebruikers niet misleiden, klikken niet aanmoedigen of verschijnen op plaatsen waar ze ongeldige klikken kunnen veroorzaken. Als we veel ongeldige activiteit aantreffen in uw app(s), kan uw account worden uitgeschakeld. Ook betalen we de opbrengst van ongeldige klikken terug aan de betreffende adverteerders. Raadpleeg Geschatte versus definitieve inkomsten voor meer informatie hierover.

Lees de volgende artikelen om ongeldige activiteit in uw apps te voorkomen:

Als uitgever moet u ervoor zorgen dat de implementatie van uw advertenties voldoet aan het programmabeleid van AdSense en dat u niet heeft betaald voor verkeer uit onbetrouwbare bronnen.

Hier zijn enkele aanvullende tips om ongeldige activiteit in uw apps te voorkomen:

Ga voor meer informatie over onze systemen en processen om ongeldige activiteit te voorkomen naar het Helpcentrum voor advertentieverkeerskwaliteit.

• Klik niet op uw eigen advertenties, zelfs niet als u denkt dat dit geen probleem is. Uitgevers mogen niet op hun eigen advertenties klikken of middelen gebruiken om het aantal vertoningen en/of klikken kunstmatig te verhogen, met inbegrip van handmatige methoden. Het is niet toegestaan uw eigen advertenties te testen door erop te klikken. Gebruik testadvertenties (beschikbaar voor Android en iOS) om te voorkomen dat er ongeldige klikken worden gegenereerd.

• Zorg dat u uw advertentieverkeer en uw app-gebruikers begrijpt. Categoriseer uw verkeersrapporten in betekenisvolle segmenten met behulp van filters zoals app-naam, advertentieblok en land. Zo kunt u beter inschatten hoe wijzigingen in verkeersbronnen of implementatie van invloed kunnen zijn op uw advertentieverkeer. Met Google Analytics kunt u gedetailleerde informatie over de bezoekers van uw app krijgen en letten op verdacht gebruikersgedrag. Enkele vragen die u uzelf kunt stellen:
    • Waar komen mijn gebruikers vandaan?
    • Hoe gebruiken ze mijn app?
    • Welke schermen van mijn app bekijken ze?
    Meer informatie over hoe u Google Analytics in AdMob kunt gebruiken en hoe u de Google Analytics SDK implementeert voor Android (ook beschikbaar voor iOS).

• Ga geen partnerschap aan met onbetrouwbare partijen of partijen van slechte kwaliteit. Sommige uitgevers hebben problemen met ongeldige activiteit gehad door advertentienetwerken of sites voor app-promotie van lage kwaliteit te gebruiken om meer verkeer naar hun app te leiden.