Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Betalingen per cheque instellen op verzekerde verzending

Met verzekerde verzending kunt u uw betalingen per cheque tegen een extra betaling ontvangen via een snel en betrouwbaar koeriersbedrijf. De verwerking van betalingen duurt meestal vijf tot tien werkdagen. Afhankelijk van de specifieke bezorgservice in uw omgeving wordt er aan uw betalingsgegevens wellicht een trackingcode toegevoegd.

Voer de volgende stappen uit om u aan te melden voor verzekerde verzending.

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Betalingen.
  3. Klik in het gedeelte Hoe u wordt betaald op Betaalmethode toevoegen.
  4. Selecteer Cheque - Verzekerde verzending. De kosten voor uw specifieke locatie worden ook vermeld.
  5. Klik op Doorgaan.
  6. Selecteer de gewenste valuta in het dropdown-menu. U kunt ervoor kiezen de betaling te ontvangen in Amerikaanse dollars of in uw lokale valuta (indien beschikbaar).
  7. Klik op Opslaan.

Google is niet verantwoordelijk voor betalingen via verzekerde verzending die worden teruggestuurd wegens een probleem met uw adres. Als u betalingen wilt ontvangen via verzekerde verzending, neemt u contact op met de leverancier voor uw locatie om er zeker van te zijn dat uw adres in de service is opgenomen en dat uw adres de juiste indeling heeft.

Bovendien moeten uitgevers met factuuradressen in bepaalde landen er rekening mee houden dat hun betalingen standaard per koerier via standaardlevering worden verzonden. Uitgevers in China ontvangen hun betalingen via standaardlevering via Hongkong Post.