Aan de slag

Klikken

Het totale aantal keren dat gebruikers op advertenties in uw app hebben geklikt of getikt.

Waarom dit belangrijk is: Het aantal klikken geeft u inzicht in de mate waarin uw advertentie mensen aanspreekt. Als u weet hoeveel mensen op een advertentie klikken of tikken ten opzichte van het aantal weergegeven vertoningen, kunt u mogelijk bepalen hoe succesvol uw advertentie is.