Formidling

Annoncekilder, der er tilgængelige for formidling

De annoncenetværk, der er angivet nedenfor, kan bruges som annoncekilder i formidlingsgrupper. Hvis du vil aktivere optimering for et netværk, skal du sikre, at det understøtter optimering, og angive loginoplysninger og godkendelse, hvis du bliver bedt om det.

Bemærk! Angiv loginoplysningerne for din tredjepartsannoncekilde, selvom du ikke aktiverer optimering. Dette er med til at sikre, at du får vist nøjagtige rapporteringsdata fra dine annoncekilder fra tredjeparter på din AdMob-konto.

Klik på navnet på et annoncenetværk herunder for at få flere oplysninger om loginoplysninger, tilknytninger og andre indstillinger:

AdColony

Optimeringsloginoplysninger

• API Key: Den unikke API-nøgle, som du finder på din AdColony-konto under Account Settings > Read-Only API Key.

A screenshot of the AdColony credentials screen.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• App ID (valgfrit)
  • Client Options (valgfrit)
  • Zone ID (valgfrit)

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
AdFalcon

Optimeringsloginoplysninger

• API Client ID: Det unikke API-kunde-id, som du finder på din AdFalcon-konto under Account > API Access.
  • API Key: Den unikke API-nøgle, som du finder på din AdFalcon-konto under Account > API Access.

A screenshot of the AdFalcon sign in screen.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• App/Site ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
AppLovin

Optimeringsloginoplysninger

• Report Key: Den unikke API-nøgle, som du finder på din AppLovin-konto under Accounts > Basic Info > Keys.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Application ID (Android)
  • Bundle ID (iOS)
  • Placement
  • SDK Key

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Chartboost

Optimeringsloginoplysninger

• User ID: Den bruger-id, der findes øverst på siden Chartboost API Explorer.
  • User Signature: Den brugersignatur, der findes øverst på siden Chartboost API Explorer.

An image of the Chartboost API Explorer page.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• App ID
  • App signature
  • Ad location (valgfrit)

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Facebook Audience Network

Optimeringsloginoplysninger

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Placement ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe

Flurry

Optimeringsloginoplysninger

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Ad Space Name
  • Project API Key
  • Ad location (valgfrit)

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Fyber Marketplace

Optimeringsloginoplysninger

• Publisher ID: Dine unikke Publisher ID, som du kan finde på siden Fyber User Profile.
  • Forbrugernøgle: Din unikke forbrugernøgle, som du kan finde på siden Brugerprofil i Fyber.
  • Forbrugerhemmelighed: Din unikke forbrugerhemmelighed, som du kan finde på siden Brugerprofil i Fyber.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Application ID
  • Ad Spot ID
  • Ad unit ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
i-mobile

Optimeringsloginoplysninger

• Email: Den mailadresse, som du bruger til at logge ind på din i-mobile-konto.
  • Password: Den adgangskode, som du bruger til at logge ind på din i-mobile-konto.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Media ID
  • Publisher ID
  • Spot ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
InMobi

Optimeringsloginoplysninger

• Email: Den mailadresse, du bruger, når du logger ind på din InMobi-konto.
  • Password: Den adgangskode, du bruger, når du logger ind på din InMobi-konto.
  • Secret key: Den API-nøgle med en streng på 32 tegn, som genereres af InMobi, og som er påkrævet ved alle indgående anmodninger. Få flere oplysninger

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Account ID [InMobi SDK >= 5.0] (valgfrit)
  • App ID [InMobi SDK < 5.0] (valgfrit)
  • Placement ID [InMobi SDK >= 5.0] (valgfrit)

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
ironSource

Optimeringsloginoplysninger

• User Name: Den mailadresse, du bruger, når du logger ind på din ironSource-konto.
  • Secret Key: Den unikke nøgle genereret af ironSource, der er placeret i afsnittet Rapportering API på din kontoside.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• App Key
  • Instance ID (valgfrit)

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Leadbolt

Optimeringsloginoplysninger

• Publisher ID: Dit unikke id, som du finder på din Leadbolt-konto på siden Account Settings.
  • Secret Key: Den API-nøgle, som genereres af Leadbolt, og som er påkrævet ved alle indgående anmodninger. Du finder Secret Key på din Leadbolt-konto på siden Account Settings.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• API Key
  • Location Code

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
LG U+AD

Optimeringsloginoplysninger

• Ingen

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Slot ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Nej
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
maio

Optimeringsloginoplysninger

• API ID: Det unikke API-id, som genereres af maio.
  • API KEY: Den unikke API-nøgle, som genereres af maio.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Media ID (メディアID)
  • Zone ID (ジーンID)

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
MobFox

Optimeringsloginoplysninger

• API Key: Den unikke API-nøgle, som du finder på din MobFox-konto under My Account > Account Information.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Publisher Site ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
MoPub

Optimeringsloginoplysninger

1. Sådan gør du på din MoPub-konto: Hvis du vil optimere MoPub i AdMob-formidling, skal du først aktivere API'en ved at markere afkrydsningsfeltet i sektionen Reports på din MoPub-konto.

2. Sådan gør du på din MoPub-konto: Angiv følgende påkrævede loginoplysninger for MoPub:
    • API key: Den unikke API-nøgle, som du finder i API-adgangsoplysningerne til din MoPub-konto.
    • Inventory report ID key: Det unikke inventory report ID, som du finder i API-adgangsoplysningerne til din MoPub-konto.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Ad Unit ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
myTarget

Optimeringsloginoplysninger

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Slot ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Nend

Optimeringsloginoplysninger

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• API Key
  • Spot ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Tapjoy

Optimeringsloginoplysninger

• Publisher OAuth Key: Den finder du her på din Tapjoy-konto: Tapjoy > Settings > App Settings > API Keys.

• Mediation Reporting API Key for AdMob: Den finder du her på din Tapjoy-konto: Tapjoy > Settings > App Settings > Mediation Keys.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Placement Name
  • SDK Key

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Tencent GDT

Optimeringsloginoplysninger

• Ingen

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• 广告位ID (Ad Slot ID)
  • 应用ID (App ID)

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Nej
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Unity Ads

Optimeringsloginoplysninger

• API Key: Den unikke API-nøgle, som du kan finde på siden Account Settings på dit Unity Ads-administratorpanel.

An image of the Unity Ads accounts settings page.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Game ID
  • Placement ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Verizon Media

Optimeringsloginoplysninger

• Virksomheds-id: Dette findes i sektionen Loginoplysninger for rapportering under Kontoindstillinger
  • Virksomhedens adgangsnøgle: Denne findes i sektionen Loginoplysninger for rapportering under Kontoindstillinger.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Placement ID
  • Website-id

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Vpon

Optimeringsloginoplysninger

• Ingen

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Vpon Ad ID
  • Zone

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Nej
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Vungle

Optimeringsloginoplysninger

• Reporting API ID: Den unikke API-nøgle, som du kan finde ved at logge ind på din Vungle-konto, klikke på knappen Details (Oplysninger) til appen og se i feltet Reporting API key (Rapporterings-API-nøgle).

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Application ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Zucks

Optimeringsloginoplysninger

• API Key: Den API-nøgle, som du kan finde ved at logge ind på din Zucks-konto og gå til siden "AdMob Mediation API Key" (AdMobメディエーション用 APIキー).

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Frame ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe