Puhelinnumeron vahvistus

Haluamme suojata julkaisijoiden tilejä ja antaa tilikohtaista tukea. Tämän vuoksi tarvitsemme voimassa olevan puhelinnumerosi. Tietojesi oikeellisuuden ja ajantasaisuuden varmistamiseksi saatamme edellyttää, että vahvistat puhelinnumerosi tekstiviestin tai puhelinsoiton avulla. Saat tätä varten 6-numeroisen PIN-koodin, jonka syöttämällä voit vahvistaa tilisi.

Puhelinnumeron vahvistusta ei edellytetä kaikissa maissa. Jos sitä edellytetään sinulta, saat ilmoituksen asiasta AdMob-rekisteröinnin yhteydessä tai AdMob-käyttöliittymän aloitussivulla.

Vahvista puhelinnumerosi

Sinua saatetaan pyytää vahvistamaan tilisi puhelinnumeron avulla AdMob-rekisteröinnin yhteydessä. Voit vahvistaa tilisi seuraavalla tavalla:

1. Klikkaa Seuraavaksi: Vahvista tilisi
  2. Anna puhelinnumerosi.
    Jos olet aiemmin vahvistanut puhelinnumeron Googlelle, vahvistettu puhelinnumero saattaa näkyä valmiiksi määritettynä. Voit tällöin käyttää aiempaa puhelinnumeroa ja ohittaa puhelinnumeron vahvistusprosessin muut vaiheet. Voit myös antaa uuden puhelinnumeron.
  3. Valitse, haluatko saada vahvistuskoodin tekstiviestillä vai puhelinsoitolla.
  4. Valitse Jatka. Sinuun otetaan pian yhteyttä edellisessä vaiheessa valitsemallasi tavalla.
  5. Kirjoita saamasi 6-numeroinen vahvistuskoodi ja valitse Vahvista. Jos et ole saanut PIN-koodia, valitse Pyydä uusi PIN-koodi ja yritä uudelleen.