Maksuprosessi

PIN-koodiin ja osoitteen vahvistukseen liittyvät ongelmat

PIN‑koodin saapumatta jääminen ja uuden koodin pyytäminen

Jos et ole vielä saanut omaa henkilökohtaista tunnuslukuasi eli PIN‑koodiasi, se voi johtua useista eri syistä:

Mahdollinen syy Tee näin
Tilisi ei edellytä PIN-koodia. Sinun tarvitsee vahvistaa PIN-koodisi vain, jos tilisi saldo saavuttaa verifiointirajan. Jos AdMob-etusivun raporttinäkymässä ei näy ilmoitusta, tilisi ei vielä ole PIN-koodin odotustilassa.
PIN-koodiasi ei vielä ole lähetetty. Voit joutua odottamaan PIN-koodin luontia ja lähetystä viikon ajan sen jälkeen kun tilisi saldo on saavuttanut verifiointirajan.
Edellisen PIN-koodin luomisesta on alle neljä viikkoa.

PIN‑koodien saapuminen postitse kestää usein jopa neljä viikkoa, mutta sijaintisi mukaan tähän voi mennä pidempäänkin.

Jos et ole saanut PIN‑koodiasi neljän viikon kuluttua, sinun on pyydettävä korvaavaa PIN‑koodia.

Maksuosoitteesi on virheellinen. Tarkista maksuosoitteesi ja muuta osoitetta tarvittaessa.

Korvaavan PIN‑koodin pyytäminen

Jos et ole saanut PIN‑koodiasi tai se on hukkunut, voit pyytää korvaavan koodin. Älä lähetä pyyntöä ennen kuin edellisen PIN‑koodisi postituksesta on kulunut neljä viikkoa, jotta postinkululle on annettu riittävästi aikaa.

Varmista ennen korvaavan PIN‑koodin pyytämistä, että maksuosoitteesi on oikea. Lisätietoja maksuosoitteen muuttamisesta

Pyydä korvaava PIN‑koodi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Etsi PIN-koodin vahvistuskortti AdMob-etusivun raporttinäkymästä ja klikkaa Vahvista.
  3. Klikkaa Tilitiedot-sivulta Lähetä PIN-koodi uudelleen.

Lähetämme uuden PIN‑koodin maksuosoitteeseesi. Jos alkuperäinen PIN‑koodisi saapuu ensin, voit käyttää sitä – korvaava koodi on kopio alkuperäisestä.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko tilata PIN-koodin uuteen osoitteeseeni?
Jos osoitteessasi on virhe tai olet muuttanut, vaihda tilisi maksuosoite.

Päivitettyäsi osoitteen voit tilata sinne PIN‑koodin kopion.

Voinko käyttää vanhaa PIN‑koodia pyydettyäni uuden?
Kyllä. Kaikki korvaavat PIN-koodit ovat kopioita alkuperäisestä. Voit käyttää kaikkia saamiasi PIN-koodeja riippumatta siitä, mikä saapuu ensiksi.
Voinko lähettää kopion virallisesta henkilötodistuksesta tai muun osoitteen vahvistamiseen soveltuvan asiakirjan?
Sijainnistasi riippuen voit ehkä lähettää virallisen asiakirjan todisteena osoitteestasi. Jos tämä vahvistustapa on käytettävissä, asiakirjan lähetysohjeet sisältävä ilmoitus näkyy AdMob-etusivun raporttinäkymässä.