Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Mainosten hoitaminen

Sovellusten mainosestoasetukset

Nämä tiedot koskevat vain AdMob-käyttäjiä. AdMob on sovelluskehittäjille tarkoitettu mobiilisovellusten mainonta‑alusta. Jos sinulla ei ole AdMob-tiliä, suosittelemme

Mainosestoasetukset

AdMob tarjoaa useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit tarkistaa sovelluksissasi näkyvät mainokset ja estää niitä. Estoasetuksia voidaan käyttää yksittäiseen sovellukseen tai koko AdMob-tilille.

Kaikki estoasetukset sovellustasolla (Ad Review Centeriä lukuun ottamatta) koskevat vain kyseistä sovellusta, jolle asetukset tallennettiin. Kaikki mainosaineistot, jotka on estetty Ad Review Centerissä, on estetty koko AdMob-tilillä.

Näin löydät estoasetukset AdMobista:

Sovellustason estoasetukset

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Klikkaa sivupalkista Sovellukset ja valitse listalta sovelluksesi nimi.
  3. Klikkaa sovelluksen nimen alapuolelta Estoasetukset.

Tilitason estoasetukset

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Klikkaa AdMob-käyttöliittymän sivupalkin alaosasta Estoasetukset.

Mainosestoasetukset

Käytettävissä ovat seuraavat vaihtoehdot. Klikkaamalla saat lisätietoa siitä, miten voit sallia tai estää kunkin mainostyypin.

Estoasetuksen tyyppi Kuvaus

Yleiset kategoriat

Voit estää yleisiin kategorioihin, kuten vaatteisiin, internetiin, kiinteistöihin ja ajoneuvoihin, liittyvät mainokset.

Arkaluontoiset mainoskategoriat

Voit estää mainokset, jotka liittyvät arkaluontoisiin aiheisiin, kuten uskontoon, politiikkaan, seksiin tai seksuaalisuuteen.

Arkaluonteisen kategorian estäminen on käytettävissä vain rajatulla määrällä kieliä sovelluksen kielestä riippumatta.

Sovellusasennusmainokset

Voit estää tiettyjä sovelluksia koskevat asennusmainokset ("lataa klikkaamalla" ‑mainokset) estämällä sovellustunnuksen.

Mainostajien URL-osoitteet

Voit estää mainokset tiettyjen mainostajien URL-osoitteista, jos et esimerkiksi halua, että sovelluksissasi näkyy kilpailijoiden mainoksia.

Mainossisältöluokitus

Voit estää mainoksia käyttämällä elokuvien ikärajoitusjärjestelmää muistuttavaa järjestelmää.

Mainosverkostot

Voit estää mainokset tietyistä mainosverkostoista.

Tämä on käytettävissä vain tilitason estoasetuksissa.

Ad Review Center

Voit tarkastaa yksittäisiä mainoksia ja valita, haluatko niiden näkyvän sovelluksissasi.

Tämä on käytettävissä vain tilitason estoasetuksissa.

Kalifornian tietosuojalaki (CPRA)

Tee haluamasi muutokset CPRA-asetuksiin.

Tämä on käytettävissä vain tilitason estoasetuksissa.

EU-käyttäjäsuostumus

Tee haluamasi muutokset eurooppalaisia säädöksiä koskeviin asetuksiin.

Tämä on käytettävissä vain tilitason estoasetuksissa.

Muut asetukset

Voit muuttaa muita estoasetuksia AdMobissa, esimerkiksi sallia muut mainosteknologioiden tarjoajat tililläsi.

Tämä on käytettävissä vain tilitason estoasetuksissa.

Mainosten estäminen pienentää mahdollisia tulojasi, sillä se vähentää kilpailua mainospaikastasi poistamalla mainostajien hintatarjouksia huutokaupasta. Suosittelemme estämään vain ne mainokset, jotka eivät mielestäsi sovi sovelluksesi käyttäjille.