Ad Review Center ja eston hallinta

Opas mainosten sallimiseen ja estämiseen sovelluksissasi

AdMobin sisältämä eston hallinta tarjoaa useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit tarkastaa ja estää sovelluksissasi näytettäviä mainoksiaEston hallintaa voidaan käyttää yksittäiseen sovellukseen tai koko tilille.

Näin löydät eston hallinnan AdMobissa:

• Eston hallinta sovellustasolla: Klikkaa Sovellukset ja valitse luettelosta sovelluksesi nimi. Klikkaa sivupalkista sovelluksen nimen alapuolelta Eston hallinta.
  • Eston hallinta tilitasolla: Klikkaa AdMob-käyttöliittymästä sivupalkin alaosan läheltä Eston hallinta.

Mainosten eston vaihtoehdot:

• Yleiset luokat: Voit estää mainokset yleisistä luokista, joita ovat esimerkiksi Vaatteet, Internet, Kiinteistönvälitys ja Ajoneuvot.
  • Arkaluonteiset mainosluokat: Voit estää mainokset arkaluonteisiin aiheisiin liittyvistä luokista, joita ovat esimerkiksi Uskonto, Politiikka ja Viittaukset seksiin ja seksuaalisuuteen. Arkaluonteisen luokan estäminen on käytettävissä vain rajatulla määrällä kieliä sovelluksen kielestä riippumatta.
  • Sovellusten kampanjamainokset: Voit estää tiettyjen sovellusten kampanjamainosten (ns. lataa klikkaamalla ‑mainosten) näkymisen estämällä niiden sovellustunnukset.
  • Mainostajan URL-osoitteet: Voit estää mainokset tiettyjen mainostajien URL-osoitteista. Et esimerkiksi ehkä halua näyttää sovelluksissasi kilpailijasi mainoksia.
  • Mainosverkostot: Voit estää mainokset tietyistä mainosverkostoista. (Vain sovellustasoinen eston hallinta)
  • Ad Review Center: Kun otat käyttöön Ad Review Centerin, voit tarkastaa yksittäisiä mainoksia sekä ennen niiden näyttämistä että sen jälkeen. Sitten voit päättää, haluatko jatkaa niiden näyttämistä sovelluksissasi. (Vain sovellustasoinen eston hallinta)

Muista, että mainosten estäminen pienentää mahdollisia tulojasi, sillä se vähentää kilpailua mainospaikastasi poistamalla mainostajien hintatarjouksia huutokaupasta. Suosittelemme estämään vain ne mainokset, joita pidät epäsopivina käyttäjillesi.