Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Administrer annoncer

Muligheder for annonceblokering i dine apps

Disse oplysninger gælder kun for AdMob-brugere. AdMob er en platform til mobilappannoncering til appudviklere. Hvis du ikke har en AdMob-konto, anbefaler vi, at du gør følgende:

Typer af indstillinger for annonceblokering

AdMob har flere forskellige muligheder for at gennemgå og styre, hvilke annoncer der vises i dine apps. Kontrolelementerne for blokering kan anvendes på en enkelt app eller på hele din AdMob-konto.

Alle blokeringsindstillinger på appniveau med undtagelse af Center for annoncegennemgang gælder kun for den app, hvor de var indstillet. Alt annoncemateriale, der er blokeret i Center for annoncegennemgang, blokeres for hele AdMob-kontoen.

Sådan finder du blokeringsindstillinger for annoncer i AdMob:

Blokeringsindstillinger på appniveau

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken, og vælg navnet på din app på listen.
  3. Klik på Blokeringsindstillinger under din apps navn på sidebjælken.

Blokeringsindstillinger på kontoniveau

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Blokeringsindstillinger nederst på sidebjælken i AdMob-brugerfladen.

Indstillinger for annonceblokering

Der er følgende muligheder for blokering af annoncer: Du kan klikke på en af de tilgængelige muligheder for at se flere oplysninger om, hvordan du anvender tilladelse eller blokering af hver type.

Type af blokeringsindstilling Beskrivelse

Generelle kategorier

Giver dig mulighed for at blokere annoncer fra generelle kategorier, f.eks. tøj, internet, fast ejendom og køretøjer.

Følsomme annoncekategorier

Giver dig mulighed for at blokere annoncer fra bestemte kategorier vedrørende følsomme emner såsom religion, politik eller referencer til sex og seksualitet.

Blokering af følsomme kategorier er tilgængelig for annoncer på et begrænset antal sprog, uanset hvilket sprog der benyttes i appen.

Annoncer for appinstallation

Giver dig mulighed for at blokere annoncer for appinstallation (som også kaldes "klik for at downloade"-annoncer), der annoncerer for bestemte apps, ved at blokere program-id'et.

Annoncørwebadresser

Giver dig mulighed for at blokere annoncerud fra bestemte annoncørwebadresser. Det kan f.eks. være, at du ikke vil vise konkurrenters annoncer i dine apps.

Klassificering af annonceindhold

Giver dig mulighed for at blokere annoncer ved hjælp af et alderssvarende klassificeringssystem, som ligner de systemer, der bruges til klassificering af film.

Annoncenetværk

Giver dig mulighed for at blokere annoncer fra bestemte annoncenetværk.

Dette er kun muligt via blokeringsindstillinger på kontoniveau.

Center for annoncegennemgang

Giver dig mulighed for at gennemgå individuelle annoncer og vurdere, om du fortsat vil vise dem i dine apps.

Dette er kun muligt via blokeringsindstillinger på kontoniveau.

Den californiske lov om privatliv (CPRA, California Privacy Rights Act)

Giver dig mulighed for at administrere dine CPRA-indstillinger.

Dette er kun muligt via blokeringsindstillinger på kontoniveau.

Samtykke fra brugere i EU

Giver dig mulighed for at administrere dine indstillinger for europæiske forordninger.

Dette er kun muligt via blokeringsindstillinger på kontoniveau.

Andre indstillinger

Giver dig mulighed for at ændre andre blokeringsindstillinger i AdMob, f.eks. tilladelse til yderligere udbydere af annonceteknologi på din konto.

Dette er kun muligt via blokeringsindstillinger på kontoniveau.

Blokering af annoncer reducerer din potentielle indtjening, da det medfører, at annoncørers bud fjernes fra auktionen, så der bliver mindre konkurrence om din annonceplads. Du bør kun konfigurere blokeringer for annoncer, som, du mener, er uegnede for dine brugere.