Ad Review Center ja eston hallinta

Mainosten estäminen arkaluonteisen luokan mukaan

Arkaluonteisen luokan estäminen on käytettävissä vvain rajatulla määrällä kieliä sovelluksen kielestä riippumatta.

Voit estää tiettyihin arkaluonteisiin luokkiin kuuluvien mainosten näkymisen sovelluksessasi.

Emme ole riippuvaisia mainostajien omista luokitteluista, vaan järjestelmämme luokittelee mainokset automaattisesti. Tekniikkamme suodattaa eri luokkiin kuuluvat mainokset niin hyvin kuin mahdollista. Emme kuitenkaan voi taata, että kaikki tiettyyn aiheeseen liittyvät mainokset estetään. Jos näet sovelluksessasi ei-toivotun mainoksen, voit estää kyseisen mainoksen URL-osoitteen perusteella.

Voit estää enintään 50 luokkaa. Saatat huomata, että jotkut yleiset luokat ovat päällekkäisiä joidenkin arkaluonteisten luokkien kanssa.

Voit estää mainoksia arkaluonteisen luokan perusteella seuraavalla tavalla:

Sovellustason estäminen

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Valitse sovelluksesi nimi. Jos sovellusta ei näy uusimpien sovellusten luettelossa, valitse Näytä kaikki sovellukset ja etsi haluamasi sovellus kaikkien AdMobiin lisäämiesi sovellusten joukosta.
  4. Klikkaa Eston hallinta sovelluksesi nimen alta sivupalkista.
  5. Klikkaa Arkaluontoiset luokat.
  6. Salli tai estä luokkia sivun hallintatoimintojen avulla. Muutokset tallentuvat automaattisesti.

Tilitason estäminen

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Eston hallinta.
  3. Klikkaa Arkaluontoiset luokat.
  4. Salli tai estä luokkia sivun hallintatoimintojen avulla. Muutokset tallentuvat automaattisesti.