Konfigurer AdMob-formidling

Formidlingsgrupper er kombinationer af indstillinger for målretning, som hjælper til med at optimere den omsætning, dine annonceenheder genererer. Du kan oprette formidlingsgrupper på forhånd og derefter tilføje annonceenheder og annoncekilder efterhånden, eller du kan oprette dem alle på én gang. I stedet for igen og igen at angive indstillinger for formidling for hver annonceenhed kan du blot angive dem én gang for dine formidlingsgrupper og derefter føje dine annoncegrupper til de grupper, du vil.

Når du har konfigureret formidling i AdMob, kan du bruge Google Developers-vejledningen (Android, iOS) til at implementere formidling i dine apps.

Udfør nedenstående trin for at oprette en ny formidlingsgruppe

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på Opret formidlingsgruppe øverst i formidlingsgruppetabellen.
  4. Vælg et annonceformat.
  5. Vælg en platform.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Indtast et navn til din formidlingsgruppe. Et beskrivende navn giver dig bedre mulighed for at finde det i formidlingsgruppetabellen senere.
  8. Vælg de steder, du vil målrette mod eller ekskludere fra denne formidlingsgruppe.
  9. Klik på Tilføj annonceenheder.
  10. Vælg de annonceenheder, du vil knytte til denne formidlingsgruppe. Når AdMob modtager annonceanmodninger fra de valgte annonceenheder, forsøger AdMob at matche anmodningerne med de formidlingsgrupper, der målretter mod de pågældende annonceenheder.
  11. Klik på Udfør.
  12. Føj nogle annoncekilder til dine formidlingsgrupper. Når en annonceanmodning modtages, konkurrerer annoncekilderne om at imødekomme anmodningen. Du kan altid redigere en formidlingsgruppe for at tilføje eller fjerne annoncekilder.
    1. Tilføj AdMob-netværket
    2. Tilføj et tredjepartsannoncenetværk
    3. Tilføj en tilpasset hændelse
  13. Klik på Gem. Den nye formidlingsgruppe bliver gemt.
  14. Hvis du ikke allerede har implementeret formidling i dine apps, kan du bruge Google Developers-vejledningen til at gøre det nu. Hvis ikke du fuldfører dette trin, kan formidling ikke imødekomme indkommende annonceanmodninger.

Implementer SDK'er og adaptere

Nu hvor du ved, hvilke netværk du vil vise annoncer fra, og du har opsat dem i AdMob, skal du følge nedenstående links for at downloade og implementere SDK'erne og adapterne i din app:

I Android

På iOS