Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Konfigurer AdMob-formidling

Formidlingsgrupper er kombinationer af målretningsindstillinger, som er med til at optimere den omsætning, dine annonceenheder genererer. Du kan oprette formidlingsgrupper på forhånd og derefter tilføje annonceenheder og annoncekilder efterhånden, eller du kan oprette dem alle på én gang. I stedet for at angive indstillinger for formidling for hver enkelt annonceenhed igen og igen kan du nøjes med at angive dem én gang for dine formidlingsgrupper og derefter føje dine annonceenheder til de ønskede grupper.

Når du har konfigureret formidling i AdMob, kan du implementere formidling i dine apps ved at følge Google Developers-vejledningen (Android, iOS og Unity).

How to set up AdMob mediation groups and other important features

Følg nedenstående fremgangsmåde for at oprette en ny formidlingsgruppe

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på Opret formidlingsgruppe øverst i tabellen Formidlingsgrupper.
  4. Vælg et annonceformat.
  5. Vælg en platform.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Navngiv formidlingsgruppen. Et beskrivende navn giver dig bedre mulighed for at finde det i formidlingsgruppetabellen senere.
  8. Vælg de steder, du vil målrette mod eller ekskludere fra den aktuelle formidlingsgruppe.
  9. Når det gælder iOS-apps, kan du også vælge, om du vil målrette annonceanmodninger ud fra IDFA-tilgængelighed. Få flere oplysninger.
  10. Klik på Tilføj annonceenheder.
  11. Vælg de annonceenheder, du vil knytte til den aktuelle formidlingsgruppe. Når AdMob modtager annonceanmodninger fra de valgte annonceenheder, gøres der forsøg på at matche anmodningerne med de formidlingsgrupper, der er målrettet mod de pågældende annonceenheder.
  12. Klik på Udfør.
  13. Føj nogle annoncekilder til dine formidlingsgrupper. Når der modtages en annonceanmodning, konkurrerer annoncekilderne om at imødekomme anmodningen. Du kan til enhver tid vælge at redigere en formidlingsgruppe for at tilføje eller fjerne annoncekilder.
    1. Tilføj AdMob-netværket.
    2. Tilføj et tredjepartsannoncenetværk.
    3. Tilføj en tilpasset hændelse.
  14. Klik på Gem. Den nye formidlingsgruppe gemmes.
  15. Brug Google Developers-vejledningen til at implementere formidling i dine apps, hvis du ikke allerede har gjort det. Hvis ikke du fuldfører dette trin, kan indgående annonceanmodninger ikke imødekommes via formidling.

Implementer SDK'er og adaptere

Nu hvor du ved, hvilke netværk du vil vise annoncer fra, og du har opsat dem i AdMob, skal du følge nedenstående links for at downloade og implementere SDK'erne og adapterne i din app:

I Android

På iOS