Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Rediger din AdMob-betalingsplan

Du kan tilbageholde dine AdMob-betalinger midlertidigt ved at angive en ny dato for modtagelse af betalinger. Der opsamles fortsat indtjening. Du kan også angive en ny betalingsgrænse, så betalingerne kun sendes, når grænsen er nået.

Når du er klar til at fjerne tilbageholdelsen, kan du genoptage din normale betalingsplan. Når du gør dette, sendes der en enkelt samlet betaling for al din ubetalte indtjening i den næste betalingscyklus, forudsat at din kontosaldo har nået betalingsgrænsen.

Skift din betalingsplan

Hvis du har brug for at foretage ændringer af dine betalingsoplysninger, skal du gøre det inden den 21. i en måned. Ændringer, der foretages efter den 21. i måneden, træder ikke i kraft før næste betalingscyklus. Få flere oplysninger om betalingsplanen.
  1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Betalinger på sidebjælken.
  3. Klik på Administrer indstillinger i sektionen Indstillinger.
  4. Klik på ud for Betalingsplan for at redigere. Du kan opdatere din tidsplan til:
    1. Hæv den månedlige betalingsgrænse. Det betyder, at din betaling ikke sendes, før din grænse er nået. Beløbet skal mindst være standardbetalingsgrænsen i din lokale valuta.
    2. Angiv den ønskede dato i feltet Vælg tidspunkt for udbetaling
      Du kan tilbageholde din betaling i op til et år.
  5. Klik på Gem.

Genoptag din normale betalingsplan

Udfør følgende trin for at fjerne en selvvalgt tilbageholdelse og genoptage normale betalinger:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Betalinger på sidebjælken.
  3. Klik på Administrer indstillinger i sektionen Indstillinger.
  4. Klik på ud for Betalingsplan for at redigere.
  5. Klik på Nulstil til standard.

Dine betalinger genoptages i henhold til betalingsplanen, forudsat at din kontosaldo har nået betalingsgrænsen.