Uw betalingsschema personaliseren

Als u een tijdje geen betalingen wilt ontvangen, kunt u uw AdMob-betalingen tijdelijk laten inhouden. U blijft nog steeds inkomsten genereren. Zodra u de betalingsstop verwijdert, sturen we u één verzamelbetaling met alle niet-uitbetaalde inkomsten in de volgende betalingscyclus, op voorwaarde dat uw accountsaldo de betalingsdrempel heeft bereikt.

Voer de volgende stappen uit om uw AdMob-betalingen te laten inhouden.

Als u wijzigingen in uw betalingsgegevens moet aanbrengen, doe dit dan vóór de 21e van de maand. Wijzigingen die na de 21e worden aangebracht, zijn pas van toepassing op de volgende betalingscyclus. Meer informatie over het betalingsschema.
  1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik op Betalingen.
  3. Klik in het gedeelte Instellingen op Instellingen beheren.
  4. Klik naast Betalingsschema op het potloodpictogram .
  5. Geef de gewenste datum op in het veld Betaling plannen. U kunt ook de maandelijkse betalingsdrempel verhogen door de drempelwaarde in te stellen in het veld Betalingsdrempel verhogen. (Als u een inhouding wilt beëindigen en de geregelde betalingen wilt hervatten, klikt u op Standaardinstellingen herstellen.)
    U kunt geen inhouding voor uw betaling instellen die langer duurt dan één jaar.
  6. Klik op Opslaan.