Bemiddeling

Een aangepaste gebeurtenis toevoegen

U kunt verkeer aan aangepaste gebeurtenissen toewijzen op dezelfde manier als u verkeer aan advertentienetwerken zou toewijzen. Aangepaste gebeurtenissen vullen advertentieverzoeken van uw gebruikers. Aangepaste gebeurtenissen roepen echter niet de SDK van een advertentienetwerk aan om een advertentie op te vragen. In plaats daarvan roepen ze aangepaste code in uw app aan. U geeft de gebeurtenis een naam en definieert de klassen en parameters in uw app-code. Vervolgens wijst u ze toe aan de aangepaste gebeurtenis en advertentieblokken in een bemiddelingsgroep.

Volg de onderstaande stappen om een nieuwe aangepaste gebeurtenis te maken:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Bemiddeling.
  3. Klik op de naam van de bemiddelingsgroep.
  4. Klik in de tabel met advertentiebronnen op Aangepaste gebeurtenis toevoegen.
  5. Geef een beschrijvende naam voor de gebeurtenis op.
  6. Geef een handmatige eCPM voor deze aangepaste gebeurtenis op. De eCPM wordt gebruikt om de gebeurtenis dynamisch in de bemiddelingsketen te positioneren, zodat deze met andere advertentiebronnen kan concurreren om advertentieverzoeken te vullen.
  7. Klik op Doorgaan.
  8. Geef een klassenaam (vereist) en een parameter (optioneel) voor elk advertentieblok op.

Opmerking: Als uw klasse in Swift is geïmplementeerd, moet u de naam van de bijbehorende app-/frameworkmodule als voorvoegsel aan de klassenaam toevoegen (bijvoorbeeld appName.className).

9. Klik op Gereed.
  10. Klik op Opslaan. De bemiddelingsgroep wordt opgeslagen.
  11. Als u de aangepaste gebeurtenis nog niet heeft geïmplementeerd in de code van uw app, doet u dit nu met dezelfde naam, klassen en parameters als u heeft gebruikt om de gebeurtenis te maken in AdMob.

Vergeet niet om de Google Developers-gids te gebruiken om aangepaste gebeurtenissen in uw apps te implementeren. Uw aangepaste gebeurtenissen kunnen inkomende advertentieverzoeken alleen vullen als u deze stap heeft voltooid.