Muokatun tapahtuman lisääminen

Voit jakaa liikennettä yksilöityihin tapahtumiin samalla tavalla kuin mainosverkostoihin. Yksilöidyt tapahtumat täyttävät asiakkailtasi saapuvat mainospyynnöt. Muokatut tapahtumat eivät kuitenkaan kutsu mainosverkoston SDK:ta mainoksen vuoksi. Sen sijaan ne kutsuvat sovelluksessasi olevaa muokattua koodia. Voit nimetä tapahtuman ja määrittää luokat ja parametrit sovelluskoodiisi ja sen jälkeen kartoittaa ne välitysryhmän muokattuun tapahtumaan ja mainosyksiköihin.

Voit luoda uuden yksilöidyn tapahtuman seuraavalla tavalla:

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Klikkaa välitysryhmän nimeä.
  4. Valitse mainoslähdetaulukosta Lisää yksilöity tapahtuma.
  5. Kirjoita tapahtumalle kuvaava tunniste.
  6. Lisää todellinen tuhannen näyttökerran hinta, jota käytetään tässä yksilöidyssä tapahtumassa. Todellisen tuhannen näyttökerran hinnan avulla tapahtuma sijoitetaan dynaamisesti välitysketjuun, jossa se kilpailee muiden mainoslähteiden kanssa mainospyyntöjen täyttämiseksi.
  7. Klikkaa Jatka.
  8. Lisää kunkin mainosyksikön luokan nimi (pakollinen) ja parametrit (valinnainen).

Huom. Jos luokka on otettu käyttöön Swiftillä, lisää luokan nimen eteen sovelluksen tai kehysmoduulin nimi (esimerkiksi appName.className).

9. Klikkaa Valmis.
  10. Klikkaa Tallenna. Välitysryhmä tallennetaan.
  11. Jos et ole vielä ottanut yksilöityä tapahtumaa käyttöön sovelluksesi koodissa, tee se nyt. Käytä samaa nimeä ja samoja luokkia ja parametreja kuin luodessasi tapahtuman AdMobissa.

Muista käyttää Google Developers ‑opasta, kun otat sovelluksessasi käyttöön muokattuja tapahtumia. Jos et suorita tätä vaihetta, muokatut tapahtumasi eivät voi täyttää saapuvia mainospyyntöjä.