Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

Oman tapahtuman luominen

Omien tapahtumien avulla voit ottaa waterfall-välityksen käyttöön mainoslähteelle, jota AdMob ei tue. Ensin sinun on luotava oman tapahtuman adapteri mainoslähteelle, jonka haluat integroida. Katso ohjeet Androidille ja iOS:lle.

Lisää sitten oma tapahtuma välitysryhmään seuraavasti:

Huom. Voit luoda oman tapahtuman vain kerran. Jos haluat käyttää useita omia tapahtumia, voit lisätä omaan tapahtumaan muita mäppäyksiä.
  1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Klikkaa Waterfall-lähteet-välilehteä.
  4. Klikkaa Ota mainoslähde käyttöön.
  5. Klikkaa Lisää oma tapahtuma.
  6. Klikkaa Lisää mäppäys. Jos haluat lisätä useita omia tapahtumia, voit tehdä sen käyttämällä lisämäppäyksiä.
  7. Lisää mäppäystiedot, esimerkiksi mäppäyksen nimi. Lisää kullekin mainosyksikölle kategorian nimi (pakollinen) ja parametri (valinnainen). Yleensä valinnainen parametri sisältää tunnisteen, jota oma tapahtuma käyttää mainosten lataamiseen.
    Huom. Jos kategoria on otettu käyttöön Swiftillä, lisää kategorian nimen eteen sovelluksen tai kehysmoduulin nimi (esimerkiksi appName.className).
  8. Klikkaa Tallenna.
  9. Ota omat tapahtumat käyttöön sovelluksessasi Google Developers ‐oppaan ( Android tai iOS) avulla. Varmista, että käytät samaa nimeä, kategorioita ja parametreja kuin AdMobissa. Jos jätät tämän vaiheen tekemättä, omat tapahtumat eivät voi täyttää saapuvia mainospyyntöjä.

Oman tapahtuman lisääminen välitysryhmään

Kun olet luonut oman tapahtuman, voit lisätä sen välitysryhmään. Katso ohjeet uuden välitysryhmän luomiseen tai lisää mainoslähde aiemmin luotuun välitysryhmään seuraavasti:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Klikkaa Välitysryhmä-välilehdeltä sen välitysryhmän nimeä, johon haluat lisätä mainoslähteen.
  4. Klikkaa waterfall-mainoslähteiden taulukosta Lisää oma tapahtuma.
  5. Lisää tapahtumalle kuvaava tunniste.
  6. Lisää manuaalinen todellinen tuhannen impression hinta (eCPM), jota haluat käyttää tässä omassa tapahtumassa. Todellisen tuhannen impression hinnan avulla tapahtuma sijoitetaan dynaamisesti waterfall-välitykseen, jossa se kilpailee muiden mainoslähteiden kanssa mainospyyntöjen täyttämiseksi.
  7. Klikkaa Jatka.
  8. Valitse aiemmin luotu mäppäys, jota haluat käyttää tässä omassa tapahtumassa, tai lisää uusi mäppäys klikkaamalla Lisää mäppäys. Jos haluat käyttää useita omia tapahtumia, sinun on luotava erillinen mäppäys jokaiselle omalle tapahtumalle.
  9. Klikkaa Valmis.
  10. Klikkaa Tallenna. Välitysryhmä tallennetaan.