Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Tilføj en tilpasset hændelse

Du kan tildele trafik til tilpassede hændelser på samme måde, som hvis der var tale om annoncenetværk, og de tilpassede hændelser bruges til at imødekomme annonceanmodninger fra brugerne. Tilpassede hændelser kalder dog ikke et annoncenetværks SDK med henblik på visning af en annonce, men derimod tilpasset kode i din app. Du navngiver hændelsen og definerer klasser og parametre i din appkode, hvorefter du knytter dem til den tilpassede hændelse og annonceenhederne i en formidlingsgruppe.

Følg denne fremgangsmåde for at oprette en ny tilpasset hændelse:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på formidlingsgruppens navn.
  4. Klik på Tilføj tilpasset hændelse i tabellen Vandfaldsannoncekilder.
  5. Giv hændelsen en beskrivende etiket.
  6. Angiv en manuel eCPM-værdi, der skal bruges for den tilpassede hændelse. eCPM-værdien bliver brugt til at placere hændelsen dynamisk i formidlingskæden, hvor den konkurrerer med andre annoncekilder om at imødekomme annonceanmodninger.
  7. Klik på Fortsæt.
  8. Angiv et klassenavn (obligatorisk) og en parameter (valgfrit) for hver annonceenhed. Den valgfrie parameter indeholder typisk et id, som bruges til indlæsning af annoncer via den tilpassede hændelse.

Bemærk! Hvis din klasse er implementeret i Swift, skal du sætte navnet på appen/rammemodulet foran klassenavnet (f.eks. appName.className).

9. Klik på Udfør.
  10. Klik på Gem. Formidlingsgruppen gemmes.
  11. Implementer den tilpassede hændelse i din apps kode (hvis du ikke allerede har gjort det), og brug samme navn, klasser og parametre, som da du oprettede den i AdMob.

Husk også at bruge Google Developers-vejledningen til at implementere dine tilpassede begivenheder i din app. Hvis ikke du fuldfører dette trin, kan dine tilpassede begivenheder ikke fylde indkommende annonceanmodninger.