Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Aanmelden voor elektronische overboeking

De aanmelding voor elektronische overboeking bestaat uit drie stappen.

Stap 1: Voer uw bankgegevens in

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Betalingen.
  3. Klik in het gedeelte Hoe u wordt betaald op Betaalmethode toevoegen.
  4. Klik op Nieuwe bankrekening toevoegen.
    Als deze optie niet wordt weergegeven, is elektronische overboeking nog niet beschikbaar voor uw locatie.
  5. Voer de vereiste bankrekeninggegevens in.
  6. Klik op Opslaan.

Stap 2: Zoek uw testbetaling

Zodra u uw bankrekeninggegevens heeft opgegeven, starten we met het storten van een kleine testbetaling op de door u opgegeven bankrekening. Dit duurt enkele dagen. Controleer daarom na twee tot vijf dagen of er een klein bedrag op uw bankrekening is bijgeschreven. De testbetaling ligt tussen € 0,15 en € 1,10. Afhankelijk van het land waar uw bank is gevestigd, is de betaling afkomstig van een van de volgende partijen:

• Google Inc. EDI PYMNTS
  • Google Inc. EDI - EDI PYMNTS
  • GOOGLE IRELAND
  • GOOGLE IRELAND LIMITED
  • CITIBANK FINANCIAL SERVICES

Stap 3: Voer het bedrag van de testbetaling in in uw AdMob-account

Nadat u de testbetaling heeft ontvangen, gaat u als volgt te werk:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Betalingen.
  3. Klik in het gedeelte Hoe u wordt betaald op Betaalmethode toevoegen.
  4. Klik op Testbetaling verifiëren.
    Als deze link niet wordt weergegeven, is ons systeem wellicht nog niet geüpdatet. Wacht een paar dagen en kijk dan opnieuw.
  5. Voer in het daarvoor bestemde vak het bedrag in van de testbetaling die u op uw bankrekening heeft ontvangen.
  6. Klik op Verzenden. Nadat u het bedrag van de testbetaling correct heeft ingevoerd, wordt uw bankrekening goedgekeurd.
  7. Selecteer de goedgekeurde bankrekening als standaardbetaalmethode.

Als u de betaalmethode na de 21e van de maand instelt op elektronische overboeking, kunnen we niet garanderen dat u wordt uitbetaald via elektronische overboeking. Als u bijvoorbeeld wilt dat uw inkomsten voor maart elektronisch worden overgeboekt, moet u bovenstaande stappen vóór 21 april uitvoeren.