Etusivu ja aloittaminen

AdMob-ohjelmassa tuetut kielet

Google AdMob tukee sovellusten kehittämistä useilla eri kielillä. Osallistumishakemuksia voivat jättää kehittäjät, joiden sovellusten sisällön pääasiallinen kieli on jokin seuraavista:

arabia saksa portugali
bulgaria kreikka romania
yksinkertaistettu kiina heprea venäjä
perinteinen kiina unkari serbia
kroaatti indonesia slovakki
tšekki italia sloveeni *
tanska japani espanja
hollanti korea ruotsi
englanti latvia thai
viro * liettua turkki
suomi puola ukraina
ranska norja

Jos hakemuksesi hyväksytään, AdMob näyttää sovellustesi mainokset määritetyllä kielellä. Huomaa, ettet voi sijoittaa Googlen mobiilimainosten SDK:ta sovellukseen, jonka pääasiallisen sisällön kieltä ei tueta.

* Nykyisellään AdMob tukee mainosten näyttöä vain tällä kielellä. AdMob-tuotteen käyttöliittymää ja ohjekeskusta ei ole tällä hetkellä saatavilla tällä kielellä.