Startside og introduktion

Understøttede sprog i AdMob

Google AdMob understøtter udviklere på en lang række sprog. Apps med indhold skrevet primært på følgende sprog kan ansøge om deltagelse i programmet:

Arabisk Tysk Portugisisk
Bulgarsk Græsk Rumænsk
Kinesisk (forenklet) Hebræisk Russisk
Kinesisk (traditionelt) Ungarsk Serbisk
Kroatisk Indonesisk Slovakisk
Tjekkisk Italiensk Slovensk *
Dansk Japansk Spansk
Hollandsk Koreansk Svensk
Engelsk Lettisk Thailandsk
Estisk * Litauisk Tyrkisk
Finsk Polsk Ukrainsk
Fransk Norsk

Hvis du godkendes, viser AdMob relevante annoncer i dine apps på det relevante sprog. Bemærk! Det er ikke tilladt at placere Google Mobil-annonce-SDK'et i apps med indhold, der primært er på et ikke-understøttet sprog.

* AdMob understøtter på nuværende tidspunkt kun annoncevisning på dette sprog. AdMob-produktgrænsefladen og Hjælp er ikke tilgængelige på dette sprog i øjeblikket.