Uw uitgevers-ID terugvinden

Uw uitgever-ID is de unieke ID voor uw AdMob-account. Ter beveiliging van uw account en om het ons gemakkelijker te maken accountspecifieke gegevens te vinden, kan u worden gevraagd deze ID op te geven wanneer u communiceert met Google.

U kunt uw uitgever-ID vinden door in de zijbalk op Instellingen te klikken. Klik vervolgens op het tabblad Accountgegevens.

Hier kunt u ook uw AdSense-klant-ID en Google Ads-klant-ID vinden. Deze ID's zijn specifiek voor de AdSense- en Google Ads-accounts die aan uw AdMob-account zijn gekoppeld.