Find dit udgiver-id

Dit udgiver-id er det unikke id for din AdMob-konto. Du kan blive bedt om at oplyse dette id, når du kommunikerer med Google, for at beskytte din konto og gøre det nemmere for os at finde kontospecifikke oplysninger.

Du kan finde udgiver-id'et ved at klikke på Indstillinger på sidebjælken. Klik derefter på fanen Kontooplysninger.

Her finder du også dit kunde-id til AdSense og til Google Ads. Disse id'er er specifikke for den AdSense-konto og den Google Ads-konto, der er linket til din AdMob-konto.