Find dit udgiver-id

Dit udgiver-id er den unikke identifikator for din AdMob-konto. Du kan blive bedt om at oplyse dette id, når du kommunikerer med Google, for at beskytte din konto og gøre det nemmere for os at finde kontospecifikke oplysninger.

Du kan finde udgiver-id'et ved at klikke på Indstillinger på sidebjælken. Det er angivet i sektionen Kontooplysninger.

Her finder du også dit kunde-id til AdSense og til Google Ads. Disse id'er er specifikke for den AdSense- og den Google Ads-konto, der er linket til din AdMob-konto.