Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Belastinggegevens

Over activiteiten in de VS

Onder activiteiten in de VS behoren het hebben van werknemers of eigendommen in de VS die op enigerlei wijze betrokken zijn bij inkomsten die door de uitgever worden gegenereerd via het AdMob-programma. Dit is inclusief het bezit van webservers of hostingservices in de VS of het in dienst hebben van personeel dat bij een van de onderstaande activiteiten betrokken is:

• Het instellen of opzetten van een webserver, hostingservice of website.
  • Het ontwikkelen van inhoud voor uw website.
  • Marketing met als doel een gebruikersbasis voor uw site aan te trekken.
  • Telefonische ondersteuning voor uw bedrijf.
  • Het inkopen van producten voor uw site.
  • Het onderhouden van uw site

Over het algemeen vallen het gebruik van een niet-verwante externe Amerikaanse webhostingservice om uw webpagina's of webapplicaties te hosten, huur van externe webservers die in de VS staan of het verzenden van uw betaling naar een Amerikaanse postbus of adres niet onder activiteiten in de VS.

Als u de omschrijving hierboven heeft bekeken en meer informatie wenst, bekijk dan de instructies voor dit formulier op http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/i8233.pdf.