Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Skatteoplysninger

Indsend dine amerikanske skatteoplysninger til Google

Afhængigt af din lokation kan vi være pålagt at indhente skattemæssige oplysninger fra dig. Hvis du skal angive skatteoplysninger til Google, kan du gøre det i din AdMob-konto. Det er ikke alle udgivere, der skal indberette skatteoplysninger.
Skatteoplysningerne skal angives inden den 20. for at modtage betaling den pågældende måned.
  1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Betalinger på sidebjælken.
  3. Klik på Administrer indstillinger i sektionen Indstillinger.
  4. I sektionen Betalingsprofil skal du klikke på Rediger Rediger ud for "Amerikanske skatteoplysninger".
  5. Klik på Administrer skatteoplysninger.
  6. På denne side finder du en vejledning, der hjælper dig med at vælge den relevante formular i forhold til din skattesituation. Alle formularerne er tilgængelige, så de kan indsendes online. Der findes også en vejledning til manuel indsendelse af andre formularer.
Det er ikke alle udgivere, der skal indberette skatteoplysninger. Du kan indsende skatteoplysninger, når det er relevant for dig at gøre det.
Vi anbefaler, at alle udgivere regelmæssigt verificere rigtigheden af deres skatteoplysninger ved hjælp af IRS (Internal Revenue Service). Google påtager sig ikke ansvaret for at bekræfte eller opdatere skatteoplysninger fra udgiverne.