Maksutiedot

Maksuosoitteen muuttaminen

Voit muuttaa maksuosoitetta suorittamalla seuraavat toimenpidevaiheet.

Jos sinun on tehtävä muutoksia maksutietoihisi, tee ne kuukauden 21. päivään mennessä. Kuukauden 21. päivän jälkeen tehdyt muutokset tulevat voimaan vasta seuraavalla maksukaudella. Lue lisää maksuaikataulusta.
  1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse Maksut.
  3. Valitse Asetukset-osiosta Hallinnoi asetuksia.
  4. Klikkaa Maksuprofiili-osiossa -kuvaketta Nimi ja osoite ‑kohdan vieressä.
  5. Tee haluamasi muutokset.
  6. Klikkaa Tallenna. Osoitteenmuutos otetaan käyttöön seuraavalla maksukaudella.