Maksuosoitteen muuttaminen

Voit muuttaa maksuosoitetta suorittamalla seuraavat toimenpidevaiheet.

Jos sinun on tehtävä muutoksia maksutietoihisi, muista tehdä muutokset kuukauden 21. päivään mennessä. 21. päivän jälkeen tehdyt muutokset tulevat voimaan vasta seuraavalla maksukaudella.
  1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse Maksut.
  3. Valitse Asetukset-osiosta Hallinnoi asetuksia.
  4. Klikkaa Maksuprofiili-osiossa -kuvaketta Nimi ja osoite ‑kohdan vieressä.
  5. Tee haluamasi muutokset.
  6. Klikkaa Tallenna. Osoitteenmuutos otetaan käyttöön seuraavalla maksukaudella.