Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Betalingsgegevens

Overzicht van adresverificatie (pincode)

Ter beveiliging van uw account vereist Google dat u uw adres laat verifiëren voordat we u betalingen kunnen sturen.

Hoe adresverificatie werkt

Address verification timeline, described in text, below.

1. U voert uw betalingsadres in in AdMob als u uw account activeert.
  2. Laat uw identiteit verifiëren op het tabblad Verificatie van de pagina Betalingen.
    Opmerking: We sturen uw pincode pas nadat u de identiteitsverificatie heeft afgerond. Identiteitsverificatie is niet vereist in China of Hongkong.
  3. Als uw inkomsten de verificatiedrempel bereiken, stuurt Google een uniek nummer van 6 cijfers (pincode) naar uw betalingsadres via internationale standaardpost. Google biedt geen trackingcode voor de post met de pincode, dus zorg dat er standaardpost kan worden bezorgd op uw betalingsadres.
  4. Het duurt meestal 3 weken voordat de pincode per post wordt bezorgd. Als u de pincode na 3 weken nog niet heeft gekregen, vraagt u een vervangende pincode aan.
  5. Als u de pincode per post krijgt, volgt u deze stappen om uw betalingsadres onmiddellijk te laten verifiëren:
    1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
    2. Klik in de zijbalk op Betalingen.
    3. Klik op het tabblad Verificatie.
    4. Voer in het gedeelte Adresverificatie de pincode in die u per post heeft gekregen. Voer de pincode precies zo in als deze in de pincodemailer staat.
    5. Klik op Sturen.

Uw betalingsadres is nu geverifieerd. U wordt betaald als uw accountsaldo de betalingsdrempel bereikt, mits er geen inhoudingen op uw account van toepassing zijn en u zich houdt aan het programmabeleid van AdSense en AdMob.

Tijdlijn van adresverificatie

Nadat uw pincode is gemaakt, heeft u 4 maanden de tijd om de adresverificatie af te ronden. Als u uw betalingsadres na 4 maanden nog niet heeft laten verifiëren, worden er geen advertenties meer getoond op uw pagina's.

Als we uw adres niet kunnen verifiëren wegens bedrieglijke activiteit die aan dat adres is gekoppeld

Als het adres dat u heeft ingevoerd, is gekoppeld aan bedrieglijke activiteit, moet u uw betalingsadres wijzigen in een nieuw, geldig postadres waarop uw pincode kan worden bezorgd. Uw nieuwe adres mag niet hetzelfde zijn als uw vorige adres.

Vraag zo een pincode aan nadat uw nieuwe adres is geverifieerd:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Betalingen.
  3. Klik op het tabblad Verificatie.
  4. Klik op Pincode opnieuw sturen.

Opmerking: Als u geen geldig betalingsadres invoert, worden er geen advertenties meer getoond in uw app.

Heeft u problemen met uw pincode?

Als u uw pincode niet heeft gekregen, gaat u naar Problemen met pincode en adresverificatie.

Als u de 4e vervangende pincode heeft aangevraagd en u deze na 3 weken nog niet heeft gekregen, gaat u naar onze probleemoplosser voor pincodes.

Opmerking: U kunt maximaal 3 keer een vervangende pincode aanvragen.