Maksuprosessi

Miksi tililläsi on maksun jäädytys?

AdSense-maksusi voidaan jäädyttää alla olevista syistä.

Vero

Mahdollinen syy Tarkistettavat asiat Jäädytyksen poistaminen
Et ole lähettänyt verotietojasi. Onko maksuosoitteesi maassa, jossa Google edellyttää tiettyjen verotietojen toimittamista? Lähetä verotiedot Googlelle.

Maksut

Mahdollinen syy Tarkistettavat asiat Jäädytyksen poistaminen
Et ole todentanut henkilöllisyyttäsi. Oletko lähettänyt tarvittavat asiakirjat Googlelle?

Todenna henkilöllisyytesi.

Et ole todentanut osoitettasi. Oletko saanut PIN-koodin postitse?

Kaikille julkaisijoille lähetetään henkilökohtainen tunnusluku, kun heidän tulonsa ylittävät todennusrajan.

Todenna maksuosoitteesi PIN‑koodin avulla.
Et ole valinnut maksutapaa. Ovatko tulosi saavuttaneet maksutavan valinnan kynnyksen? Valitse maksutapasi.
Et ole poistanut maksujen keskeytystä. Oletko keskeyttänyt AdSense-maksusi? Poista maksujen keskeytys, jotta voit taas saada maksuja.
Huom. Maksun jäädytys voi johtua myös muista vähemmän yleisistä maksuihin liittyvistä asioista. Jos jokin maksuistasi on jäädytetty, näet ilmoituksen Maksut-sivulla. Klikkaamalla ilmoituksen sisältämää linkkiä saat selville, kuinka voit poistaa jäädytyksen ja käynnistää maksut.

Vaatimustenmukaisuus

Mahdollinen syy Tarkistettavat asiat Jäädytyksen poistaminen
Tililläsi on käytäntöjen noudattamiseen liittyvä jäädytys.

Sinun on annettava maksutiimillemme tiettyjä tietoja henkilöllisyytesi todentamiseksi, ennen kuin maksusi voidaan suorittaa.

Oletko saanut Google Payments ‑tiimiltä pyynnön todentaa henkilötietosi? Todenna henkilötietosi.
Tilisi tarkistus on käynnissä AdSense-ohjelmakäytäntöjen noudattamisen varmistamiseksi.

Kaikkia tilejä valvotaan käytäntöjen noudattamisen varmistamiseksi ja virheellisen toiminnan havaitsemiseksi. Toisinaan maksusi voidaan jäädyttää väliaikaisesti tilisi tarkistamisen ajaksi.

Näkyykö Maksut-sivullasi ilmoitus? Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos tilisi on käytäntöjen mukainen ja liikenteesi kelvollista, jäädytys poistetaan automaattisesti tarkistuksen päätyttyä.