Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Rapporter

Om eCPM-tendenser

eCPM-tendenser indeholder vigtige benchmarks for indtægtsgenerering, der kan hjælpe dig med at få indblik i, hvordan dine apps klarer sig i forhold til lignende apps. Brug denne rapport til at få brancheindsigt og identificere muligheder for at forbedre din effektivitet.

Hvad er benchmarking?

Benchmarking giver dig mulighed for at sammenligne dine data med samlede og anonymiserede AdMob-data fra andre apps. Det giver dig en værdifuld kontekst, som gør det lettere for dig at vurdere effektiviteten i forhold til lignende apps. Benchmarkingdata omfatter udgivereffektivitet fra AdMob-netværk, tredjepartsvandfald og -budgivning samt partnerbudgivning.

Sådan fungerer det

eCPM-tendenser viser eCPM-effektiviteten for lignende apps i løbet af de seneste 14 dage. Som standard viser eCPM-tendenser den app, der giver den højeste indtjening, og vælger automatisk en relevant referencegruppe for den pågældende app.

Din referencegruppe består af andre apps i AdMob, der er i samme kategori (f.eks. spil og produktivitet).
An example of "eCPM Trends" in AdMob

Få flere oplysninger om de diagrammer, der er inkluderet i eCPM Trends

Du kan tilpasse dine indstillinger for referencegrupper, så du kan se forskellige referencegrupper. Referencegrupper konfigureres med følgende indstillinger:

Kategori

• Se data fra mere end 300 appkategorier.
  • Se kategorier, der ligger uden for din egen appkategori.
  • Vælg mere end én kategori i din referencegruppe.

Platform

• Se data for Android- og/eller iOS-apps.
  • Vælg én eller begge platforme i din referencegruppe

Tilvælg eller fravælg eCPM-tendenser

Du kan til- eller fravælge benchmarking af referencegrupper (eCPM-tendenser). Det er kun brugere med administratortilladelsen, der kan ændre indstillingen. Dit netværk tilmeldes som standard automatisk.

Bemærk! Hvis du fravælger dette:

• Du mister adgang til eCPM-tendenser, når dine data er blevet fjernet fra benchmarking.
  • Det kan tage ca. 60 dage, før dine data fjernes fra fremtidige benchmarks.
  • Du kan tilvælge den igen efter 90 dage.

Sådan tilvælger eller fravælger du:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com..
  2. Klik på Indstillinger og derefter på Konto.
  3. Rul ned til "Rapporter".
  4. Ud for "Tendenser og benchmarks" skal du klikke på Rediger Rediger:
    • Hvis du vil tilvælge Trends og benchmarks, skal du slå kontakten On til.
    • Du kan fravælge Trends og benchmarks ved at slå kontakten off disable fra.
  5. Verificer dit valg, og klik på Gem.