Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Guide til AdMob-formidling (budgivning og vandfald)

Hvad er formidling?

Formidling giver dig mulighed for at administrere de annoncekilder, der bruges til at vise annoncer i dine apps, på ét samlet sted. Ved hjælp af formidling kan du sende indgående annonceanmodninger til flere annoncekilder, så der er større sandsynlighed for, at du finder de bedste tilgængelige annoncekilder til at imødekomme anmodningerne.

I AdMob-formidling er der to typer af formidling: Budgivning og vandfald. Med budgivning konkurrerer annoncekilder om at udfylde dine annonceanmodninger på en auktion i realtid. Vandfaldsformidling kalder annoncekilder én for én baseret på den gennemsnitlige effektive pris pr. tusinde eksponeringer (eCPM, cost per thousand impressions), du angiver, og ikke hvad annoncekilden er villig til at betale.

I AdMob kan du oprette en hybridkonfiguration ved at bruge både budgivnings- og vandfaldsannoncekilder i dine formidlingsgrupper.

Hvad er formidlingsgrupper?

AdMob bruger formidlingsgrupper til at segmentere din trafik baseret på format, platform, app, annonceenhed og land. Formidlingsgrupper er kombinationer af målretningsindstillinger, som er med til at optimere den omsætning, dine annonceenheder genererer. Du kan oprette formidlingsgrupper på forhånd og derefter tilføje annonceenheder og annoncekilder efterhånden, eller du kan oprette dem alle på én gang. I stedet for at angive indstillinger for formidling for hver enkelt annonceenhed igen og igen kan du nøjes med at angive dem én gang for dine formidlingsgrupper og derefter føje dine annonceenheder til de ønskede grupper.

Få flere oplysninger om, hvordan formidlingsgrupper fungerer, og hvordan du prioriterer dine grupper for at undgå konflikt.

Kom godt i gang med formidling

Vi anbefaler følgende trin for at komme i gang med formidling.

Trin 1: Opret en annonceenhed

Når du har konfigureret din app i AdMob, kan du oprette din første annonceenhed. Annonceenheder er containere, som du placerer i dine apps for at vise annoncer for brugerne. Annonceenheder sender annonceanmodninger til AdMob og viser derefter de modtagne annoncer for at imødekomme anmodningen. Når du opretter en annonceenhed, tildeler du den et annonceformat. Annonceformater beskriver, hvordan annoncerne vises i din app, og hvor de placeres.

Trin 2: Konfigurer dine annoncekilder

Derefter skal du begynde at konfigurere dine annoncekilder. Du kan konfigurere budgivningskilder og vandfaldskilder. Du skal bare huske, at den type kilde, du konfigurerer, afgør, hvordan den byder for dine eksponeringer. Budgivningskilder afgiver bud i realtid og konkurrerer på en enkelt auktion, hvorimod vandfaldskilder kaldes individuelt i deres eCPM-rækkefølge, som du angiver.

Step 3: Tilknyt dine annonceenheder

Tilknytning af annonceenheder er en meget vigtig del af formidlingsprocessen. Det gør det muligt for AdMob at kommunikere nøjagtigt med din tredjepartsannoncekilde for at imødekomme din annonceanmodning. Tilføj de påkrævede tilknytningsoplysninger på annoncekildesiden i AdMob. De påkrævede tilknytningsoplysninger kan variere afhængigt af annoncekilden og er tilgængelige på din konto hos tredjepartsannoncekilden.

Trin 4: Opret en formidlingsgruppe

Når du har oprettet annonceenheder og konfigureret annoncekilder, er du klar til at oprette en formidlingsgruppe. Du skal oprette en formidlingsgruppe for hvert af dine annonceformater. Du skal også have forskellige formidlingsgrupper for platformen (Android eller iOS).

Bemærk! Du kan også konfigurere annoncekilder og tilknytte annonceenheder, mens du opretter eller redigerer en formidlingsgruppe.

Trin 5: Konfigurer formidling i dine apps

Nu hvor du ved, hvilke annoncekilder du vil vise annoncer fra, og du har konfigureret dem i AdMob, skal du bruge Google-udviklervejledningen (AndroidiOS, Unity) til at downloade og implementere SDK'erne og adapterne i din app.

Se disse yderligere ressourcer, som kan hjælpe dig med formidling og budgivning: