Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Rapporter

Om de annoncekilder, der er inkluderet i AdMob-netværket

AdMob-netværket omfatter ikke bare Google-kildeplatforme, men også adskillige tredjepartsbudgivningskilder. Nu er effektiviteten for disse tredjepartsbudgivningskilder inkluderet som en del af effektiviteten for AdMob-netværket i rapporterne Formidling, Budgivning og AdMob-netværket.

For at give dit et bedre indblik i annonceefterspørgslen kan du nu se dataene for disse annoncekilder separat, når du bruger dimensionen annoncekilde (hele listen) i rapporten Annonceaktivitet.

Når du vælger dimensionen annoncekilde (hele listen) i rapporten Annonceaktivitet, får du vist de annoncekilder, der udgør AdMob-netværket, heriblandt "Google (Google Ads og Display & Video 360)" og en række tredjepartsbudgivningskilder.

Tredjepartsbudgivningskilderne tilføjes automatisk på din konto uden behov for yderligere konfiguration. Du kan se dem på siden Annoncekilde og i rapporten Annonceaktivitet.

Få flere oplysninger om de tilgængelige typer budgivningsannoncekilder

Nedenstående tabel viser, hvordan vi rapporterer annoncekilder i de forskellige dimensioner.

Dimensionen annoncekilde (komplet liste) Denne dimension giver dig mulighed for at se alle de annoncekilder, der er inkluderet som en del af AdMob-netværket, angivet separat:
  • Google (Google Ads, Display & Video 360) er den Google-efterspørgsel, der inkluderes som en del af AdMob-netværket
  • Flere nye budgivningskilder fra tredjeparter, der inkluderes som en del af AdMob-netværket
Dimensionen Annoncekilde

AdMob-netværket = Google-efterspørgsel + budgivningskilder fra tredjepart

Denne dimension skjuler alle annoncekilder under AdMob-netværket.