Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

AdMob- og AdSense-programpolitikker

Send anmodninger om ikke-tilpassede annoncer til RTB-tredjepartskøbere

Fra og med den 21. oktober 2021 begynder Google at sende budanmodninger om ikke-tilpassede annoncer og begrænset databehandling til RTB-tredjepartsbydere.

Denne artikel i Hjælp til AdMob opdateres med jævne mellemrum for at sikre, at du altid har adgang til de sidste nye oplysninger.

Oplysningerne i denne artikel gælder kun for AdMob-budgivning.

Ikke-tilpassede annoncer er annoncer, der ikke er baseret på brugerens tidligere adfærd. De målrettes ud fra kontekstuelle oplysninger, herunder generel geografisk målretning baseret på brugerens aktuelle placering og indholdet på det aktuelle website eller i den aktuelle app. Google tillader ingen form for interessebaseret målretning efter målgruppe, og dette gælder også demografisk målretning.

I AdMob kan du finde værktøjer, du kan bruge som en hjælp til at sikre, at brugernes præferencer respekteres, og at du overholder de lokale lovkrav:

• IAB's forskrifter for gennemsigtighed og samtykke (TCF, Transparency & Consent Framework) version 2.0: TC-strengen indeholder oplysninger om de annoncepartnere, som en bruger har givet samtykke til. Få flere oplysninger om TCF version 2.0 og ikke-tilpassede annoncer
  • GDPR: Du kan vælge ikke-tilpassede annoncer for annonceanmodninger fra EØS, Storbritannien og Schweiz ved at tagge annonceanmodningen som "ikke-tilpasset" eller ved at vælge indstillingen "ikke-tilpassede annoncer" for din konto under GDPR-indstillingerne under Privatliv og meddelelser. Klik på Privatliv og meddelelser and then GDPR and then Indstillinger for at adgang til indstillingerne. Når der registreres en gyldig TC-streng, håndterer Google annonceanmodningen som beskrevet under Udgiverintegration med IAB's TCF version 2.0.
  • CCPA: Du kan vælge begrænset databehandling for annonceanmodningen ved at tagge den som "begrænset databehandling" eller ved at vælge indstillingen begrænset databehandling for din konto under CCPA-indstillingerne under Privatliv og meddelelser. Klik på Privatliv og meddelelser and then CCPA and then Indstillinger for at adgang til indstillingerne.

Når der ikke registreres en gyldig TC-streng, bliver anmodninger om ikke-tilpassede annoncer fra forskellige regioner muligvis behandlet anderledes:

• EØS, Storbritannien, Schweiz og Californien: Du kan bruge GDPR- og CCPA-indstillingerne under Privatliv og meddelelser til at vælge de partnere, der skal modtage anmodninger om ikke-tilpassede annoncer og begrænset databehandling i disse områder. Hvis du har tilladt tilpassede annoncer, gælder disse indstillinger både for anmodninger om ikke-tilpassede og tilpassede annoncer.
  • Brasilien: Når det gælder annonceanmodninger fra Brasilien, sendes budanmodningerne kun til budgivere, der er registreret på listen Udbydere af annonceteknologi, som overholder LGPD.
  • Andre regioner: Uden for ovennævnte regioner sendes anmodninger om ikke-tilpassede annoncer til alle budgivere i henhold til andre foranstaltninger mht. beskyttelse.

Budanmodninger om ikke-tilpassede annoncer, som sendes til RTB-tredjepartsbydere, mærkes med de relevante signaler for beskyttelse af personlige oplysninger, og bruger-id'er (f.eks. google_user_id, hosted_match_data, eventuelle enhedsspecifikke annoncerings-id'er og session_id) fjernes. Andre signaler, der bruges til målretning eller registrering af ugyldig trafik (f.eks. user_agent eller forkortet IP-adresse), bliver fortsat sendt. Få flere oplysninger om budanmodninger om ikke-tilpassede annoncer

Undtagelser

• Annoncer, der er underlagt kravene vedrørende børnemålrettet behandling, er ikke kvalificerede til at blive sendt til RTB-tredjepartsbydere. Eksempel: Annonceanmodninger, der er tagget med childDirectedTreatment eller underAgeOfConsent.
  • Ved anmodninger om ikke-tilpassede annoncer bliver signaler, der indsamles via et tredjeparts-SDK, ikke sendt til RTB-bydere.