Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Bemiddeling

Een partnerschap voor Bieden instellen in uw account

U kunt nu rechtstreeks vanuit uw AdMob-account een partnerschap instellen met bepaalde advertentiebronnen voor Bieden.

Als u een advertentieverzoek wilt sturen naar een advertentiebron voor Bieden, moet u een actieve partnerovereenkomst hebben met de advertentiebron. Als u geen partnerovereenkomst heeft, kunt u er een ondertekenen voor de volgende advertentiebronnen. Voeg de advertentiebron dan ook toe aan uw bemiddelingsgroep.

• Ad Generation
  • ENGINE Media Exchange (EMX)
  • Equativ (voorheen Smart AdServer)
  • Fluct
  • Index Exchange
  • Media.net
  • Meta Audience Network
  • OneTag Exchange
  • OpenX
  • PubMatic
  • Rubicon (Magnite)
  • Sharethrough
  • Smaato
  • Sonobi
  • UnrulyX
  • Verve Group
  • Yieldmo
  • YieldOne

Opmerking: U hoeft de partnerovereenkomst maar één keer te ondertekenen voor elke advertentiebron.

Houd er ook rekening mee dat er meer advertentiebronnen zijn die biedingen ondersteunen. Ontdek meer informatie over alle advertentiebronnen voor Bieden en hoe u partnerschappen kunt instellen.

Een advertentiebron voor Bieden instellen en een partnerovereenkomst ondertekenen

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Bemiddeling.
  3. Klik op het tabblad Bronnen voor bieden.
  4. Klik op Advertentiebron instellen
  5. Selecteer de advertentiebron die u wilt instellen in de lijst die verschijnt.
  6. Klik op Volgende.
  7. Als voor deze advertentiebron het delen van beveiligde signalen is vereist, krijgt u de vraag om de Voorwaarden voor gegevensverwerking van Google Ads te accepteren. Klik op Voorwaarden accepteren. Als u deze voorwaarden al heeft geaccepteerd voor een andere advertentiebron, krijgt u deze vraag niet nog een keer.
  8. Klik op Nieuwe partnerovereenkomst ondertekenen. Er wordt nog een pop-upvenster voor de bevestiging geopend.
  9. Klik op Bekijken en ondertekenen. Door deze overeenkomst te ondertekenen, geeft u toestemming dat uw uitgever-ID wordt gedeeld met de advertentiebron.
  10. Er wordt automatisch een nieuw tabblad geopend met de partnerovereenkomst op de website van de advertentiebron. We raden u aan advertentieblokkering uit te zetten om ervoor te zorgen dat het formulier correct wordt geladen op de website van de advertentiebron.
    1. Nadat u de overeenkomst heeft ondertekend, gaat u terug naar het tabblad met uw AdMob-account. Als u het tabblad met uw AdMob-account heeft gesloten, herhaalt u stap 1 tot en met 4. Klik vervolgens op Ga naar stap 2.
    2. Als u al een partnerovereenkomst heeft met de advertentiebron:
      1. Klik op Ga naar stap 2.
  11. Klik op Erkennen en akkoord gaan om de voorwaarden voor het gebruik van Bieden te accepteren. Hiermee wordt de advertentiebron voor Bieden toegevoegd aan uw bemiddelingsgroep.
  12. Nadat de advertentiebron uw partnerschapsverzoek heeft goedgekeurd, stuurt deze u een e-mail met verkopergegevens zodat u uw app-ads.txt-bestand kunt updaten.

De advertentiebron voor Bieden moet uw partnerschapsverzoek goedkeuren voordat deze advertentieverzoeken van uw account kan accepteren. Uw Partnerschapsstatus is gemarkeerd als In behandeling terwijl de advertentiebron uw partnerschapsverzoek beoordeelt. Dat duurt meestal 2 werkdagen.

Na goedkeuring wordt uw partnerschapsstatus gewijzigd in Actief. U kunt uw partnerschapsstatus controleren in het gedeelte Bemiddeling van uw AdMob-account.

Meer informatie over de partnerschapsstatus voor Bieden

Veelgestelde vragen

Hieronder staan de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.

Alles uitvouwen  Alles samenvouwen
Waarom is er voor sommige advertentiebronnen geen partnerovereenkomst om te ondertekenen in AdMob?
Deze functie is nog niet voor alle advertentiebronnen beschikbaar. Alleen deelnemende advertentiebronnen zijn beschikbaar. Meer informatie over de beschikbare advertentiebronnen
Waarom is mijn partnerschapsstatus In behandeling?

Nadat u de partnerovereenkomst heeft ondertekend, wordt uw partnerschapsstatus gemarkeerd als In behandeling terwijl de advertentiebron uw verzoek beoordeelt. Dat duurt meestal 2 werkdagen.

Als u na 2 werkdagen nog geen reactie heeft gekregen, neemt u rechtstreeks contact op met de advertentiebron.

Waarom is mijn partnerschapsverzoek afgewezen?

Dat is de beslissing van de advertentiebron. Google heeft geen inzicht in de reden waarom de advertentiebron uw partnerschapsverzoek heeft afgewezen. Neem rechtstreeks contact op met de advertentiebron voor meer informatie.

De advertentiebron kan u later alsnog goedkeuren. U kunt opnieuw een partnerschapsverzoek indienen vanuit uw AdMob-account.

Ik heb een vraag over de partnerovereenkomst met de advertentiebron van derden.
Als u vragen heeft over de partnerovereenkomst van een advertentiebron, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de advertentiebron.
Ik heb de partnerovereenkomst met mijn advertentiebron afgerond. Waarom is Partnerschapsstatus niet geüpdatet?
Nadat u de partnerovereenkomst heeft afgerond op de website van de advertentiebron, moet u akkoord gaan met de voorwaarden voor Bieden in uw AdMob-account. Nadat u op Erkennen en akkoord gaan heeft geklikt, wordt de status gewijzigd in In behandeling terwijl de advertentiebron uw verzoek beoordeelt.
Volg de onderstaande stappen als u de partnerovereenkomst met de advertentiebron al heeft afgerond.
  1.  Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Bemiddeling.
  3. Klik op de naam van de bemiddelingsgroep waaraan u de advertentiebron toevoegt.
  4. Klik op Advertentiebron toevoegen in de tabel met advertentiebronnen voor Bieden.
  5. Zoek de advertentiebron in de lijst die wordt weergegeven of begin de naam van de advertentiebron te typen in het zoekvak. Klik op Selecteren naast de advertentiebron die u wilt toevoegen.
  6. Klik op Ga naar stap 2. (Klik alleen op Ga naar stap 2 als u de partnerovereenkomst met deze advertentiebron al heeft afgerond.)
  7. Klik op Erkennen en akkoord gaan om de voorwaarden voor het gebruik van Bieden te accepteren. Hiermee wordt de advertentiebron voor Bieden toegevoegd aan uw bemiddelingsgroep.
  8. Nadat de advertentiebron uw partnerschapsverzoek heeft goedgekeurd, stuurt deze u een e-mail met verkopergegevens zodat u uw app-ads.txt-bestand kunt updaten.
De advertentiebron heeft me goedgekeurd en ik heb de bron toegevoegd aan een bemiddelingsgroep. Waarom heb ik geen biedingen?

Zorg er eerst voor dat u de benodigde informatie voor deze advertentiebron heeft toegevoegd aan app-ads.txt. De advertentiebron stuurt u deze informatie per e-mail nadat uw verzoek is goedgekeurd.

Als u van mening bent dat uw advertentiebron moet reageren of als u probeert te reageren en u geen biedingen krijgt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de support van de advertentiebron.