Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Nu beschikbaar: het nieuwe Beleidscentrum

Overzicht van het Beleidscentrum

Opmerking: We hebben het Beleidscentrum onlangs vernieuwd. Bekijk meer informatie over wat er is gewijzigd

Het Beleidscentrum is een tool die u helpt te voldoen aan ons programmabeleid. In het Beleidscentrum kunt u problemen met de advertentieweergave in uw apps ontdekken, begrijpen en oplossen.

Als u het Beleidscentrum wilt openen, logt u in op uw AdMob-account en klikt u in de zijbalk op Beleidscentrum

Gebruik het Beleidscentrum om het volgende te bekijken:

• In welke van uw apps er problemen zijn opgetreden die van invloed zijn op de advertentieweergave
  • Informatie over de problemen, waaronder een beschrijving van elk probleem
  • Hoe u een beoordeling van uw app kunt aanvragen nadat u de problemen heeft verholpen

Policy center overview

Het Beleidscentrum gebruiken

In het Beleidscentrum kunt u mogelijke beleidsproblemen in uw app en de algehele status van uw account bijhouden. Als we beleids- of andere problemen detecteren in een of meer van uw apps, ontvangt u een melding in het Beleidscentrum en via e-mail.

Als u het Beleidscentrum opent, ziet u een lijst met apps waarin problemen zijn gedetecteerd. Problemen worden automatisch gesorteerd op basis van het aantal advertentieverzoeken waarop ze invloed hebben. U kunt ook sorteren op app-naam, status, type probleem of datum van de melding. Als u op een van deze categorieën wilt sorteren, klikt u op de categorienaam.

Klik op CSV downloaden en kies Alle items downloaden of Gefilterde weergave downloaden om een csv-bestand te maken met informatie over uw apps met problemen.

Voorbeeld van het gebruik van het Beleidscentrum van AdMob om beleidsproblemen in de gaten te houden.

Bovenaan de hoofdpagina van het Beleidscentrum wordt een algemeen overzicht van de accountstatus weergegeven. In dit overzicht ziet u hoeveel apps problemen ondervinden, hoeveel problemen moeten worden opgelost en welk percentage van uw advertentieverzoeken is beperkt of uitgeschakeld. U kunt filteren op deze categorieën door erop te klikken.

U kunt ook zien welk percentage van het accountverkeer zonder beperkingen wordt weergegeven. Houd er rekening mee dat er geen filter wordt gemaakt als u op dit getal klikt, omdat filters alleen beschikbaar zijn voor apps met problemen.

Klik in de kolom Actie op Oplossen voor meer informatie over de problemen op de lijst. U wordt naar de pagina 'Informatie over het probleem' gebracht, waar u een beschrijving van het probleem ziet en instructies om het probleem op te lossen.