Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Vi præsenterer det nye Politikcenter

Løs politikrelaterede problemer, der påvirker annoncevisning

Bemærk! Vi har for nylig opdateret Politikcenter. Få flere oplysninger om, hvad der er ændret

Brug Politikcenter til at løse problemer hurtigt og effektivt for at mindske indvirkningen på din annoncevisning. Når du har løst problemet, kan du anmode om en gennemgang af din app.

Find årsagen til problemet

Klik på "Løs problem" i kolonnen Handling for at løse problemerne i din app. Dette fører dig til siden Oplysninger om problemet, som indeholder en beskrivelse af det problem, vi har fundet i din app. Læs beskrivelsen omhyggeligt for at afgøre, hvad der skal rettes i din app. Du kan muligvis også se, i hvilken version af din app problemet findes.

Tip! Se screenshots

Disse screenshots bruges til at vise dig eksempler på politikrelaterede problemer, der er registreret på dine apps, for at gøre det nemmere for dig at forstå og finde frem til problemerne. Klik på Vælg billede i kolonnen "Screenshots" for at se et screenshot.

Husk! Det er kun politikovertrædelser, der skal rettes op på. Udgiverbegrænsninger er ikke påkrævede ændringer, men indhold med udgiverbegrænsninger medfører begrænset annoncevisning. Få flere oplysninger om typer af problemer og status for annoncevisning

Hvis du stadig har problemer med at forstå årsagen til problemet, kan du læse sektionen Politik i Hjælp til AdMob eller tjekke hjælpegruppen til Google AdMob.

Tip! Prioriter dine problemer

Hvis du har mange apps med problemer, kan du overveje at bruge filtrene i Politikcenter til at hjælpe dig med at prioritere, hvilke apps du skal rette op på først. Du kan f.eks. filtrere for de apps, der har det højeste antal berørte annonceanmodninger, eller filtrere for alle de apps, der har deaktiveret annoncevisning, som er den mest alvorlige håndhævelse.

Du kan også filtrere for alle problemer, der har statussen Skal løses, som en hjælp til at prioritere. Problemer med statussen Skal løses er politikovertrædelser, der skal rettes op på. Få flere oplysninger om brug af Politikcenter.

Resolving policy issues

Anmod om gennemgang

Når du har foretaget de relevante ændringer i forbindelse med politikovertrædelser og/eller de valgfrie ændringer for en udgiverbegrænsning, kan du anmode om en gennemgang af din app.

Hvis du anmoder om en gennemgang, fordi du har løst problemer, skal du sørge for at uploade den nye version af din app til den relevante appbutik, før du anmoder om en gennemgang.

Bemærk! Du skal anmode om en gennemgang for hver app med håndhævelse af politikker i dit Politikcenter, for at annoncevisningen kan fortsætte i den pågældende app.

Sådan anmoder du om en gennemgang af din app:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Politikcenter på sidebjælken.
  3. Klik på Løs problem ud for den app, du vil have gennemgået.
  4. Gennemgå de obligatoriske trin i sektionen Registrerede problemer, og klik derefter på Anmod om gennemgang.
    Bemærk! Hvis der er tale om problemer i Google Play, skal du gå til Google Play og følge vejledningen.
  5. Gennemgå oplysningerne i dialogboksen, og beskriv derefter de ændringer, som du har foretaget med henblik på overholdelse af programpolitikkerne, eller forklar, hvorfor en påstand om overtrædelse efter din opfattelse er ubegrundet.
  6. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du er klar til en gennemgang.
  7. Klik på Send anmodning. Når du har indsendt din anmodning, kan du tjekke status for gennemgang i Politikcenter.

Status for gennemgang

Du kan se opdateringer om gennemgangen i kolonnen Status i Politikcenter. Hvis statussen er Under gennemgang, gennemgås din app, og der er ikke truffet en beslutning endnu.

Eksempel på status for gennemgang i AdMob-politikcenteret.

Hvis gennemgangen fører til afvisning, bliver du underrettet om det via mail og i sektionen Registrerede problemer. Gennemgå oplysningerne om overtrædelse af politikker igen for at sikre, at du foretager de rigtige ændringer i din app. Når du har gennemgået politikkerne og foretaget yderligere ændringer, kan du anmode om en ny gennemgang.

Hvis gennemgangen fører til godkendelse, bliver håndhævelsen fjernet i Politikcenter, og du bliver underrettet om det via mail.

Om problemer i tidligere versioner af din app

På siden med oplysninger om problemet i Politikcenter kan du muligvis se, hvilken version af din app der har et problem, som kan påvirke annoncevisningen. Hvis der blev fundet et problem i en tidligere version af din app, er det ikke muligt at genoptage annoncevisningen fuldt ud i ældre versioner. Du kan dog sørge for at løse problemet og opfordre appbrugerne til at opdatere til den aktuelle version.

Bemærk også, at du måske ikke får vist alle de versioner, hvor der er problemer. Gennemgå problembeskrivelsen for at afgøre, om du har løst problemet i den aktuelle version af din app.

Checking issue status in the Policy center