Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Vi præsenterer det nye Politikcenter

Vi præsenterer det nye Politikcenter

Det glæder os at kunne annoncere en væsentlig opdatering af Politikcenter. Politikcenters nyeste funktioner, som f.eks. rapportering af antallet af annonceanmodninger, der er påvirket af politikrelaterede problemer, og avancerede filtre, har til hensigt at hjælpe dig med at forstå, prioritere og løse problemer bedre.

Hvad er Politikcenter?

Politikcenter er et værktøj, der hjælper dig med at overholde vores programpolitikker og begrænsninger. Brug Politikcenter til at opdage, forstå og løse problemer, der påvirker annoncevisning i dine apps.

Hvad bliver ændret?

For at gøre det nemmere at forstå, hvordan din konto påvirkes, indfører vi en oversigt over kontoens generelle tilstand øverst i Politikcenter, som viser status for annoncevisning i alle dine apps. Du kan f.eks. hurtigt se, hvor mange apps der er påvirket af problemer, og hvor stor en procentdel af dine annonceanmodninger der er begrænset eller deaktiveret.

Vi indfører desuden flere metoder til at filtrere og sortere i Politikcenter. Når du åbner Politikcenter, er problemerne automatisk sorteret efter antallet af annonceanmodninger. Du kan også sortere efter appnavn, status, type af problem eller rapporteringsdato. Hvis du vil sortere efter en af disse kategorier, skal du klikke på kategorinavnet.

Vi har også gjort det nemmere at filtrere problemer. Du kan finde problemer med statussen Skal løses ved at gå til toppen af Politikcenter og klikke på tallet i kategorien Skal løses. Du kan også filtrere efter annoncevisningsstatus ved at klikke på tallene i kategorien Deaktiveret annoncevisning eller Begrænset annoncevisning. Når du klikker på et tal i en kategori, oprettes der et filter for dig. Du kan også klikke på Tilføj filter

Endelig har du nu også mulighed for at downloade en CSV-fil, der oplysninger om de apps, der har problemer. Klik på Download CSV, og vælg Download alle elementer eller Download filtreret visning for at oprette din fil.

Hvad sker der herefter?

Du kan se det nye Politikcenter ved at logge ind på din AdMob-konto og klikke på Politikcenter i sidebjælken.

Gå til Politikcenter

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Politikcenter, forstår politikrelaterede problemer og status for annoncevisning, samt hvordan du løser problemer. Du kan også se vores videoserie Inside the Policy center på YouTube.

Welcome to Inside the Policy center