Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Nu beschikbaar: het nieuwe Beleidscentrum

Nu beschikbaar: het nieuwe Beleidscentrum

We hebben het Beleidscentrum volledig vernieuwd. De nieuwste functies van het Beleidscentrum, zoals meldingen voor het aantal advertentieverzoeken dat wordt beïnvloed door beleidsproblemen en geavanceerde filters, kunnen u helpen problemen beter te begrijpen, prioriteit te geven en op te lossen.

Wat is het Beleidscentrum?

Het Beleidscentrum is een tool die u helpt te voldoen aan ons programmabeleid en geldende beperkingen. Gebruik het Beleidscentrum om problemen te ontdekken die van invloed zijn op de advertentieweergave in uw apps. om inzicht te krijgen in deze problemen en om ze te verhelpen.

Welcome to Inside the Policy center

Wat verandert er?

Bovenaan het Beleidscentrum vindt u nu een algemeen overzicht van de accountstatus, zodat u makkelijker ziet welke problemen er in uw account zijn gedetecteerd. In dit overzicht ziet u de status van de advertentieweergave in uw apps. U kunt bijvoorbeeld in één oogopslag zien hoeveel apps problemen bevatten en welk percentage van uw advertentieverzoeken is beperkt of uitgezet.

De AdMob-interface met een inleiding tot het nieuwe beleidscentrum, waaronder een statusoverzicht.

We introduceren ook meer manieren om te filteren en te sorteren in het Beleidscentrum. Als u het Beleidscentrum opent, worden problemen automatisch gesorteerd op basis van het aantal advertentieverzoeken. U kunt ook sorteren op app-naam, status, type probleem of datum van de melding. Als u op een van deze categorieën wilt sorteren, klikt u op de categorienaam.

Voorbeeld van het gebruik van het Beleidscentrum van AdMob om beleidsproblemen in de gaten te houden.

We hebben het ook makkelijker gemaakt om problemen te filteren. Als u wilt bekijken welke problemen er moeten worden opgelost, gaat u naar de bovenkant van het Beleidscentrum en klikt u op het getal in de categorie Moet worden opgelost. U kunt ook op de advertentieweergavestatus filteren. Klik hiervoor op de getallen in de categorie Advertentieweergave uitgeschakeld of Beperkte advertentieweergave. Als u op een getal in een categorie klikt, wordt er een filter voor u gemaakt. U kunt ook op Filter toevoegen klikken.

Ten slotte heeft u nu de mogelijkheid om een csv-bestand te downloaden met informatie over de apps met problemen. Klik op CSV downloaden en kies Alle items downloaden of Gefilterde weergave downloaden om uw bestand te maken.

Wat is de volgende stap?

Ga naar het nieuwe Beleidscentrum door in te loggen op uw AdMob-account en klik vervolgens in de zijbalk op Beleidscentrum

Naar het Beleidscentrum