Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Politikker

Om Bekræftet klik

Bekræftet klik er en produktfunktion i Google Ads, som aktiveres for annonceplaceringer, der muligvis genererer utilsigtede klik. Når en bruger klikker på en annonce, hvor funktionen Bekræftet klik er aktiveret, bliver vedkommende bedt om at bekræfte sin hensigt om at besøge annoncørens side ved at klikke på en knap, f.eks. "Besøg website" eller "Download".

Klik for at se et eksempel på brug af mekanismen "bekræftet klik"

Eksempel på bekræftet klik

Hvar er årsagen til Bekræftet klik?

Mekanismen "bekræftet klik" aktiveres, hvis et Google Ads-system registrerer, at din annonceplacering genererer utilsigtede klik. Det kan give en dårlig brugeroplevelse, fordi brugeren muligvis bliver overrasket over at blive ført videre til en annoncørs landingsside i stedet for at få vist det ønskede indhold. AdMob viser den klikbekræftelse, som efterspørgslen fra Google Ads aktiverer. Bekræftet klik får ikke konsekvenser mht. tredjepartskildeplatforme.

Funktionen Bekræftet klik giver brugeren mulighed for at bekræfte sin hensigt om at besøge den annoncerede side. Almindeligvis vil brugere, der havde til hensigt at klikke på annoncen, foretage et klik igen for at se annoncen.

Hvordan fjerner jeg Bekræftet klik fra mine annoncer?

Bekræftet klik deaktiveres automatisk, når der ikke længere registreres utilsigtede klik i Google Ads. Det sker dog ikke med det samme. Bekræftet klik fjernes automatisk, når der i Google Ads registreres en vedvarende forbedring af klikkvaliteten for de brugere, der interagerer med annoncen i dit indhold.

Hvordan forhindrer man utilsigtede klik?

Følg anbefalingerne vedrørende annonceimplementering for at undgå utilsigtede klik. Vær forsigtig med at placere links, afspilningsknapper, downloadknapper, navigationsknapper (f.eks. "Forrige eller "Næste"), spillevinduer, videoafspillere, rullemenuer eller apps tæt på annoncer, da dette kan medføre utilsigtede klik.

Eksempler på implementeringer som du bør gennemgå nøje (omfatter, men er ikke begrænset til):

• Annoncer tæt på navigationselementer
  • Navigationselementer overlejret på displayannoncer
  • Knapper oven på eller tæt på annoncer
  • Appindhold oven på eller tæt på annoncer
  • Alle former for overtrædelse af politikkerne vedrørende annonceplacering

Anbefalede implementeringer

Find ud af, hvilke annonceenheder der giver en dårlig brugeroplevelse, ved at gennemgå de ikke-tilladte og anbefalede implementeringer:

Fokuser på at optimere implementeringen af annonceenheder og sideindlæsningshastigheden for at minimere antallet af utilsigtede klik.

Udvid alle  Skjul alle

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du svar på nogle ofte stillede spørgsmål om mekanismen "bekræftet klik".

Hvor aktiveres mekanismen "bekræftet klik"?
Funktionen Bekræftet klik anvendes kun, hvis vi finder annoncepladser, der fører til utilsigtede klik for brugerne. Denne ændring forbedrer den overordnede brugeroplevelse på dit website og minimerer antallet af utilsigtede klik. I sidste ende fører færre utilsigtede klik til mere tilfredse brugere og mere effektive annoncer.
Hvordan finder jeg ud af, om mekanismen "bekræftet klik" er blevet aktiveret i min app?
Gå til Politikcenter på din konto, og tjek kolonnen "Status". I Politikcenter vises alle de problemer, der kan indvirke på annoncevisningen i din app, heriblandt mekanismen "bekræftet klik".
Hvordan kan jeg løse problemet med utilsigtede klik på mine annonceenheder?

Find ud af, hvilke annonceenheder der giver en dårlig brugeroplevelse, ved at gennemgå de ikke-tilladte og anbefalede implementeringer:

Fokuser på at optimere implementeringen af annonceenheder og sideindlæsningshastigheden for at minimere antallet af utilsigtede klik.

Hvordan indsender jeg en appel angående aktivering af mekanismen "bekræftet klik"?
Bekræftet klik anvendes automatisk i Google Ads, hvis der er tegn på, at Google Ads-annonceplaceringer genererer utilsigtede klik. Du behøver ikke indsende en appel. Aktiveringen af Bekræftet klik ophører automatisk, når der ikke længere registreres utilsigtede klik i Google Ads.
Hvorfor er min CTR/omsætning/eCPM faldet?
En annonces effektivitet afhænger af en række forskellige faktorer, heriblandt antal eksponeringer, CTR for eksponeringer, antal klik og eCPM. En lavere CTR er ikke nødvendigvis ensbetydende med lavere omsætning på lang sigt. Formålet med funktionen Bekræftet klik er at forbedre den generelle brugeroplevelse i din app og minimere antallet af utilsigtede klik. Det er i alles interesse at sikre størst mulig aktivitet efter klikket.
Hvorfor er funktionen ikke blevet anvendt på alle apps?
I Google Ads måles klikkvaliteten ud fra en række forskellige faktorer. Bestemte typer indhold, layout og placeringer kan føre til utilsigtede klik. Google Ads identificerer disse scenarier og anvender Bekræftet klik for at forbedre kvaliteten.
Jeg har gennemgået hele min app og løst problemerne med de berørte annonceenheder. Hvorfor er mekanismen "bekræftet klik" stadig aktiveret for disse annonceenheder?
Google Ads tager højde for data fra flere dages annoncevisning. Funktionen Bekræftet klik bliver først deaktiveret for de berørte annonceenheder, når systemet har registreret en vedvarende forbedring af klikkvaliteten.
Får aktivering af mekanismen "bekræftet klik" konsekvenser for visningen af annoncer fra tredjepartskildeplatforme?
Nej, Bekræftet klik får ikke konsekvenser mht. tredjepartskildeplatforme. Bekræftet klik bliver kun aktiveret for annoncer, der vises via Google Ads.