Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Politikker

Om funktionen Bekræftet klik

Bekræftet klik er en produktfunktion, der føjer en bekræftelse til annonceplaceringer, der kan generere utilsigtede klik. Når en bruger klikker på en annonce, hvor funktionen Bekræftet klik er aktiveret, bliver vedkommende bedt om at bekræfte sin hensigt om at besøge annoncørens side ved at klikke på en knap, f.eks. "Besøg website" eller "Download".

Klik for at se et eksempel på funktionen Bekræftet klik

Hvorfor er funktionen Bekræftet klik blevet implementeret?

Bekræftet klik anvendes, når vores systemer registrerer, at din annonceplacering genererer utilsigtede klik. Det kan give en dårlig brugeroplevelse, fordi brugeren muligvis bliver overrasket over at blive ført videre til en annoncørs landingsside i stedet for at få vist det ønskede indhold.

Funktionen Bekræftet klik giver brugeren mulighed for at bekræfte sin hensigt om at besøge den annoncerede side.

Hvordan kan du forhindre utilsigtede klik?

Følg anbefalingerne vedrørende annonceimplementering for at undgå utilsigtede klik. Læs følgende artikler for at få flere oplysninger:

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du svar på nogle ofte stillede spørgsmål om funktionen Bekræftet klik.

Hvor anvendes funktionen Bekræftet klik?

Funktionen Bekræftet klik anvendes på banner- og native-annonceenheder, der får brugerne til at foretage utilsigtede klik.

Hvordan kan jeg løse problemet med utilsigtede klik på mine annonceenheder?

Find ud af, hvilke annonceenheder der giver en dårlig brugeroplevelse, ved at gennemgå de ikke-tilladte og anbefalede implementeringer:

Fokuser på at optimere implementeringen af annonceenheder for at minimere antallet af utilsigtede klik.

Hvordan appellerer jeg brugen af funktionen Bekræftet klik?

Googles annoncevisningssystemer anvender automatisk funktionen Bekræftet klik på annonceplaceringer, der ser ud til at generere utilsigtede klik. Der er ingen grund til at appellere brugen af funktionen Bekræftet klik, for den deaktiveres automatisk, når annoncevisningssystemerne ikke længere registrerer utilsigtede klik.

Hvorfor er min CTR/omsætning/eCPM faldet?

En annonces effektivitet afhænger af en række forskellige faktorer, heriblandt antal eksponeringer, CTR for eksponeringer, antal klik og eCPM. En lavere CTR er ikke nødvendigvis ensbetydende med lavere omsætning på lang sigt. Formålet med funktionen Bekræftet klik er at forbedre den generelle brugeroplevelse i din app og minimere antallet af utilsigtede klik. Det er i alles interesse at sikre størst mulig aktivitet efter klikket.

Hvorfor er funktionen ikke blevet anvendt på alle apps?

Vores system måler klikkvaliteten på baggrund af en række faktorer. Bestemte typer indhold, layouts og placeringer kan føre til utilsigtede klik, og systemet registrerer disse og anvender funktionen Bekræftet klik for at forbedre kvaliteten.

Jeg har gennemgået hele min app og løst problemerne med de berørte annonceenheder. Hvorfor anvendes funktionen Bekræftet klik stadig på disse annonceenheder?

Systemet tager højde for data fra adskillige dages annoncevisning. Funktionen Bekræftet klik bliver først deaktiveret for de berørte annonceenheder, når systemet har registreret en vedvarende forbedring af klikkvaliteten.