Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Kom i gang

Butikk-ID

Butikk-ID-en som iOS-appen din er tilordnet, brukes til å identifisere appen i Apple App Store.

Du kan se butikk-ID-en til appen din i nettadressen appen har i oppføringen i Apple App Store. Nettadressen til en appside kan for eksempel være apps.apple.com/us/app/example/id000000000. Fra dette kan vi se at appens butikk-ID er 000000000.

Se hvordan du finner nettadressen til appbutikken.

Rediger appers butikk-ID i AdMob

Når du konfigurerer en app i AdMob, må du legge til en butikk-ID. Butikk-ID-er er avgjørende for annonseleveringen. Hvis du må redigere appens butikk-ID etter at du har lagt den inn, kan du oppdatere den fra siden med appinnstillinger:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Apper i sidefeltet.
  3. Velg navnet på appen.
  4. Klikk på Appinnstillinger
  5. Klikk på Rediger i Detaljer om appbutikken-delen.
    1. Klikk på Slett butikkdetaljene
    2. Søk etter appen ved å oppgi app-ID-en, appnavnet, utviklernavnet eller appnettadressen. Klikk på Legg til ved siden av appen du vil legge til. Butikk-ID-en fylles ut automatisk.
  6. Klikk på Lagre. Merk deg at hvis du redigerer butikk- eller pakkenavnet, kan dette føre til at appen må få en ny appgodkjenning, og at annonseleveringen i appen begrenses midlertidig.
  7. Klikk på Bekreft