Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Kaupan tunnus

iOS-sovelluksen kaupan tunnus yksilöi sovelluksesi Applen App Storessa.

Sovelluksen kaupan tunnus löytyy Applen App Storessa olevan sovelluksen tietosivun URL-osoitteesta. Jos sovelluksen sivun URL-osoite on esimerkiksi apps.apple.com/us/sovellus/esimerkki/id000000000, sovelluksen kaupan tunnus on 000000000.

Lue lisää