Administrer annoncer

Bloker annoncer efter andre indstillinger

Du kan ændre indstillingen af andre kontrolelementer for blokering i AdMob, f.eks. tilladelse til yderligere udbydere af annonceteknologi på din konto.

Yderligere udbydere af annonceteknologi

Google tillader tredjepartsleverandører, som annoncører bruger til at købe dine annoncepladser. Hvis du tillader flere leverandører af annonceteknologi, vil flere annoncer være kvalificerede til at blive vist for dine brugere, og det kan medføre øget indtjening.

Bemærk! Dette kontrolelement tilsidesætter ikke dine indstillinger for samtykke i EU, den californiske lov om forbrugeres privatliv (CCPA, California Consumer Privacy Act)eller andre regulatoriske indstillinger eller listen over tilladte annoncenetværk på din konto. Du kan finde flere oplysninger her: