Melding

Alleen beschikbaar in Google Ad Manager 360.

Explore Data Transfer fields

Gegevensoverdracht-bestanden bevatten informatie over vertoningen, klikken en andere gebeurtenissen die worden verzonden via Google Ad Manager. In de onderstaande tabel wordt elk veld in de bestanden van Gegevensoverdracht beschreven. Meer informatie over Gegevensoverdracht

Gebruik overeenkomsttabellen om ID-waarden te koppelen aan namen
Er worden numerieke ID's gebruikt voor regelitems, advertentiemateriaal en andere Ad Manager-objecten. Gebruik overeenkomsttabellen om objectnamen te koppelen aan ID-waarden.

Niet alle bestandstypen voor een veld tonen significante resultaten. Als bestanden niet van toepassing zijn op een veld, wordt 'Null', '0' of 'False' geretourneerd.

Raadpleeg de Ad Manager API-documentatie voor meer informatie over elk veld.

Field nameDescription

ImpressionId

STRING

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions

CodeServes + BackfillCodeServes

Unieke vertonings-ID
Elke codeweergave krijgt een unieke waarde voor de ImpressionId-tekenreeks. U gebruikt deze waarde, samen met de waarden KeyPart, om records te matchen in de bestanden voor codeweergaven en vertoningen.
  • Als u de ImpressionId-record ziet in het bestand NetworkCodeServes, heeft Ad Manager gereageerd met advertentiemateriaal (het advertentiemateriaal is weergegeven).
  • Als u de ImpressionId-record ziet in het bestand NetworkImpressions, is het geretourneerde advertentiemateriaal gedownload voor weergave door de gebruiker. U ziet deze ImpressionId-record misschien in het bestand van een ander uur dan het verzoek en de codeweergave.

Alle niet-gevulde vertoningen worden geregistreerd in het bestand NetworkRequests.

YieldGroupNames

TEKENREEKS

File types
BackfillActiveViews
BackfillClicks
BackfillRequests
BackfillImpressions
BackfillCodeServes
BackfillRichMediaConversions
BackfillVideoConversions

Namen Ad Manager-rendementsgroepen
In Open bieden en bemiddeling voor mobiele apps, waarbij Ad Exchange niet wint, geeft dit veld de naam van de rendementsgroep van de winnaar weer. Als Ad Exchange wint, worden in dit veld alle namen van concurrerende rendementsgroepen weergegeven, gescheiden door sluistekens (|).

Adverteerder

STRING

Bestandstypen
BackfillActiveViews
BackfillClicks
BackfillImpressions
BackfillCodeServes
BackfillRichMediaConversions
BackfillVideoConversions

Adverteerder
De naam van de adverteerder die de veiling heeft gewonnen.

AdxAccountId

NUMBER

File types
BackfillActiveViews
BackfillBids
BackfillClicks
BackfillImpressions
BackfillCodeServes
BackfillRichMediaConversions
BackfillVideoConversionss

Ad Exchange account ID
The ID of the Ad Exchange (AdX) account that served the ad query.

Anoniem Beëindigd

BOOLEAANS

Bestandstypen
BackfillActiveViews
BackfillClicks
BackfillRequests
BackfillImpressions
BackfillCodeServes
BackfillRichMediaConversions
BackfillVideoConversions

Dit veld is beëindigd.
Het concept van een anonieme vertoning bestaat niet meer in Ad Manager.

BackfillKeyPart

STRING(20)

Bestandstypen
ActiveViews
Clicks
Requests
Impressions
CodeServes
RichMediaConversions
VideoConversions

Unieke query-ID
Unieke query-ID (gehashte sleutel). Dit veld kan worden gebruikt om een zoekopdracht of bodveiling uniek te identificeren.

Dit veld kan worden gebruikt om netwerkgebeurtenissen samen te voegen met NetworkBackfill-gebeurtenissen.

CustomSpotSubpodIds

Geheel getal

Bestandstypen
ActiveViews

Clicks
Requests
Impressions
CodeServes
VideoConversions

CustomSpotSubpodIds
De ID die is gekoppeld aan de aangepaste plaatsing die wordt gebruikt in de template voor advertentie-onderbreking.

DealId

STRING

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Ad Exchange-deal-ID
ID van de Ad Exchange- (AdX) of Ad Manager-deal die is toegepast voor deze vertoning. Leeg als er geen deal is toegepast.

In aanvullingsbestanden worden in dit veld alleen gegevens van uw primaire Ad Exchange-account getoond.

DealType

STRING

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions
BackfillBidsJoinable

Dealtype
Type deal (zie ook DealId). Mogelijke waarden:
  • Privéveiling
  • Voorkeursdeal
  • Programmatic Guaranteed
  • EB-veilingpakket
  • Leeg als er geen deal is toegepast

In aanvullingsbestanden worden in dit veld alleen gegevens van uw primaire Ad Exchange-account getoond. Reserveringsbestanden bevatten alleen de typen Programmatic Guaranteed en Voorkeursdeal.

EventKeyPart

STRING(20)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Unieke gebeurtenis-ID
Unieke gebeurtenis-ID (gehashte sleutel). Elke vertoning of andere gebeurtenis van één query heeft een unieke waarde.

EventTimeUsec2

NUMBER (xsd:long)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Unix-tijd van een gebeurtenis
De Unix-tijd (ook wel tijdvak genoemd) van een vertoning of andere gebeurtenis in microseconden sinds 1970-01-01 00:00:00 UTC.

IsFilledRequest

BOOLEAN

Bestandstypen
Requests + BackfillRequests

Indicator voor gevuld bezoek(bèta)
Geeft aan of een verzoek is gekoppeld aan ten minste één codeweergave. De waarden zijn TRUE (ten minste één codeweergave) of FALSE (geen).

Koper

STRING

Bestandstypen
BackfillActiveViews
BackfillClicks
BackfillImpressions
BackfillCodeServes
BackfillRichMediaConversions
BackfillVideoConversions

Koper
De naam van de koper die de Ad Exchange-veiling (AdX) heeft gewonnen. Voor videopods is dit een lijst met winnende kopers, gescheiden door het sluisteken (|).

MaxAdsInOptimizedPod

NUMBER

Bestandstypen
Requests + BackfillRequests

Maximumaantal advertenties in geoptimaliseerde pod(bèta)
Het maximale aantal advertenties dat in een geoptimaliseerde pod is weergegeven per advertentieverzoek.

OptimizationType

TEKENREEKS

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
BackfillBids
BackfillBidsJoinable
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Optimalisatietype
Het type optimalisatie dat wordt toegepast als het verzoek wordt gevuld. Mogelijke waarden:
  • Geoptimaliseerde concurrentie
  • Eerste overzicht
  • Doel-CPM
  • Leeg als er geen optimalisatietype is

OptimizedPodsFilledDurationSeconds

NUMBER

Bestandstypen
Requests + BackfillRequests

Gevulde duur voor geoptimaliseerde pods in seconden(bèta)
De lengte in seconden van de totale gevulde tijd in een geoptimaliseerde pod.

OptimizedPodsUnfilledDurationSeconds

NUMBER

Bestandstypen
Requests + BackfillRequests

Niet-gevulde duur voor geoptimaliseerde pods in seconden(bèta)
De lengte in seconden waarin geen advertentie is weergegeven in een geoptimaliseerde pod.

OrderId

INTEGER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
BackfillBids
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions
BackfillBidsJoinable

Order-ID
De numerieke ID voor de Ad Manager-order met het weergegeven regelitem en advertentiemateriaal.

ProcessingDateAndHour

STRING(11)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
BackfillBids
Clicks + BackfillClicks
MinimumBidToWin
Requests + BackfillRequests

Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions
BackfillBidsJoinable

Datum en uur van verwerking
Het label van de partitie voor gegevensverwerking. Gegevensoverdracht publiceert 24 keer per dag gebeurtenissen, dus elke partitie heeft een uniek label met de datum en het uur waarop de verwerking van de partitie is gestart. Dit label komt altijd overeen met de datum en het uur in het achtervoegsel van de bestandsnaam. Notatie: [JJJJMMDD]_[UU]. Tijdzone: PST. Uur is nul geïndexeerd.

Product

TEKENREEKS

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Productnaam
Het product waaruit de gebeurtenis afkomstig is.
  • Ad Exchange
  • AdSense
  • Advertentieserver
  • Eerste overzicht
  • Bemiddeling
  • Open bieden
  • Bieden via koptekst

Houd er rekening mee dat 'Ad Exchange' in Gegevensoverdracht gelijk is aan 'Open bieden' in rapportage.

RefererURL

TEKENREEKS

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Verwijzende URL
De URL van de pagina waarop de advertentie is aangevraagd en waarop de advertentie is weergegeven. Alleen HTTP- en HTTPS-URL's worden opgenomen. Inlogcomponenten van URL's (user:password@) worden weggelaten.

RequestedAdUnitSizes

TEKENREEKS

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Voorraadgrootten opgenomen in uw verzoek aan Ad Manager
De voorraadgrootte die is opgenomen in uw tag of verzoek aan Ad Manager. Waarden worden weergegeven in pixels (breedte x hoogte), gescheiden door een streepje (|). Bijvoorbeeld: 300x250|300x600.

SellerReservePrice

DOUBLE

File types
BackfillActiveViews
BackfillClicks
BackfillImpressions
BackfillCodeServes
BackfillRichMediaConversions
BackfillVideoConversions

Seller Reserve Price
Bid floor set by the seller publisher, after the revenue share. For example, "1.58" or "3.216667".

This field only displays data for your primary Ad Exchange (AdX) account. This field will display a zero (0) for any non-guaranteed line items.

ServingRestriction

TEKENREEKS

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Weergavebeperking(bèta)
Toont de prestaties per weergavebeperking.
  • Beperkte advertenties: Verkeer waarvoor alleen beperkte advertenties kunnen worden weergegeven. Dit komt overeen met advertentieaanroepen die de parameter ltd=1 bevatten of een TC-tekenreeks die geen toestemming voor doeleinde 1 aangeeft, maar wel rechtsgrondslagen aangeeft voor de doeleinden 2, 7, 9 en 10.
  • Beperkte gegevensverwerking (BGV): Omvat verkeer waarvoor de uitgever om beperkte gegevensverwerking heeft gevraagd via de tagparameter of de netwerkbeheeroptie.
  • Niet-gepersonaliseerde advertenties (NPA): Omvat verkeer waarvoor de uitgever om niet-gepersonaliseerde advertenties heeft gevraagd via de tagparameter of de netwerkbeheeroptie
  • Basisadvertenties: Verkeer waarvoor alleen IAB TCF v2.0-basisadvertenties kunnen worden weergegeven. Dit komt overeen met gebruikers van wie de TC-tekenreeks toestemming voor doeleinde 1 bevat en rechtsgrondslagen voor doeleinden 2, 7, 9 en 10, maar geen toestemming voor doeleinden 3 of 4.
  • Personalisatie uitgezet: Verkeer waarvoor personalisatie is uitgezet door iOS-gebruikers die zich hebben aangemeld voor beperkte advertentietracking, Android-gebruikers die zich hebben afgemeld voor advertentiepersonalisatie, de afwezigheid van een beschikbare ID voor personalisatie of een ander geval waarin personalisatie niet mogelijk was.
  • Geen beperking: Verkeer zonder een van de bovenstaande beperkingen.

TargetedCustomCriteria

STRING(512)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Getargete sleutel/waarden
De sleutel/waarden in uw verzoek aan Ad Manager die overeenkomen met Ad Manager-regelitemtargeting. Hieronder vallen ook sleutels met brede overeenkomsten, sleutels met voorvoegselovereenkomsten of beide. Dit veld geeft sleutels weer met uitgesloten targeting in het regelitem. Deze waarde wordt ingekort tot 512 tekens.

Als er meerdere waarden in een OF-relatie overeenkomen in dezelfde sleutel, wordt alleen de eerste (alfabetisch) weergegeven. Als er meerdere waarden aanwezig waren in een EN-relatie, komen in dit veld alle paren die worden gebruikt voor het regelitem samen.

Vanwege het YouTube-beleid worden bepaalde demografische gegevens verwijderd voor YouTube-voorraad.

Time

STRING(19)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
BackfillBids
Clicks + BackfillClicks
MinimumBidToWin
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions
BackfillBidsJoinable

Tijd van de gebeurtenis
De tijd van de gebeurtenis in de lokale tijdzone van uw netwerk, in 24-uursnotatie (JJJJ-MM-DD-UU:MI:SS).
  • Voor vertoningen komt deze waarde overeen met de vertoning.
  • Voor klikken komt deze waarde overeen met de onderliggende vertoning.
  • Voor rich media, video, conversies en Actieve weergave komt dit overeen met de werkelijke gebeurtenis.

TimeUsec Beëindigd

NUMBER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Dit veld is beëindigd.
Gebruik in plaats daarvan TimeUsec2.

TimeUsec2

NUMBER (xsd:long)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
BackfillBids
BackfillBidsJoinable
Clicks + BackfillClicks
MinimumBidToWin
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Unix-tijd van een query
De Unix-tijd (ook wel tijdvak genoemd) van een query in microseconden sinds 1970-01-01 00:00:00 UTC.

YieldGroupCompanyId

NUMBER (xsd:long)

File types
BackfillActiveViews
BackfillClicks
BackfillImpressions
BackfillCodeServes
BackfillRichMediaConversions
BackfillVideoConversions

DFP yield partner ID
ID of the yield partner in a yield group that won the Open Bidding or mediation for mobile apps auction. If Ad Exchange wins, this field is blank.

YieldPartnerTag

STRING

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Tag voor rendementspartner
Rapporteert de tag voor rendementspartners als bemiddeling de advertentiebron is. Omvat de naam van een rendementspartner in een rendementsgroep, de naam van de rendementsgroep en de waarde van de advertentiebron-ID. Voorbeeld: MijnRendementsgroep-MijnRendementspartner-ID: 123456789. Geldt alleen voor Bemiddeling, niet voor Open bieden of Ad Exchange. Veld bevat een lege tekenreeks (' ') als het niet van toepassing is.

AdUnitId

INTEGER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
BackfillBids
BackfillBidsJoinable
Clicks + BackfillClicks
MinimumBidToWin
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

DFP-advertentieblok-ID
De ID voor het advertentieblok voor voorraad waar het advertentiemateriaal is weergegeven. Niet-goedgekeurde advertentieblokken hebben geen AdUnitId en worden hier niet weergegeven.

AdvertiserId

INTEGER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

DFP-adverteerder-ID
De numerieke ID voor het Ad Manager-adverteerdersbedrijf dat is gekoppeld aan het weergegeven advertentiemateriaal.

CreativeId

INTEGER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Advertentiemateriaal-ID
De numerieke ID voor het weergegeven Ad Manager-advertentiemateriaal.

CreativeSize

STRING(9)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Formaat van advertentiemateriaal
Het formaat in pixels (breedte x hoogte) van het weergegeven Ad Manager-advertentiemateriaal. Bijvoorbeeld: 300x250.

CreativeSizeDelivered

STRING(9)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Formaat van advertentiemateriaal (weergegeven)(bèta)
Het werkelijke formaat van het advertentiemateriaal dat wordt weergegeven via Ad Manager of Ad Exchange, dat ook overeenkomt met het formaat van het advertentiemateriaal dat wordt gerapporteerd in Ad Exchange. Het formaat wordt weergegeven met de indeling 'breedtexhoogte' zonder spaties (bijvoorbeeld 300x250).

CreativeVersion

INTEGER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Versie van advertentiemateriaal
Een numerieke versiewaarde die is gekoppeld aan het weergegeven Ad Manager-advertentiemateriaal.

CustomTargeting

TEKENREEKS Meer details

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Aangepaste targeting
Omvat zowel getargete als niet-getargete paren, ook wel 'sleutel/waarden' genoemd in Ad Manager. Sleutel/waarde-paren worden aangegeven door de uitgever en gescheiden door de puntkomma (;).

De rapportage voor sleutel/waarden verschilt enigszins tussen Ad Manager-rapporten en gegevens die worden geleverd via Gegevensoverdracht. Ad Manager-rapporten bevatten alleen sleutel/waarden waarbij zowel de sleutel als de waarde zijn gedefinieerd in Ad Manager, terwijl voor rapporten van Gegevensoverdracht alleen de sleutel hoeft te zijn gedefinieerd.

Als de sleutel 'articleID' bijvoorbeeld is gedefinieerd, maar de waarde '123456' niet is gedefinieerd, wordt deze sleutel/waarde opgenomen in rapporten van Gegevensoverdracht, maar niet in Ad Manager-rapporten.

Vanwege het YouTube-beleid worden bepaalde demografische gegevens verwijderd voor YouTube-voorraad.

Domain

TEKENREEKS

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Domein
Het gebruikersdomein dat de gebeurtenis heeft geactiveerd.

EstimatedBackfillRevenue

DECIMAL

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews *
Clicks + BackfillClicks *
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions *
VideoConversions + BackfillVideoConversions

* Alleen AdSense

Geschatte AdSense- en Ad Exchange-opbrengst
Geschatte opbrengst voor aanvulling per AdSense-/Ad Exchange-vertoning. Deze opbrengstberekening gebruikt de standaardvaluta van het netwerk van de uitgever. Dit veld wordt gerapporteerd als nettowaarde.

Als u Open bieden gebruikt, omvat deze waarde ook de geschatte opbrengst voor externe exchanges.

• De meest recente wisselkoers voor de standaardvaluta van het netwerk wordt elk uur vastgelegd en gebruikt voor bestanden van Gegevensoverdracht van dat uur.
  • De opbrengst uit mobiele advertenties die zijn weergegeven door AdWords kan 5% lager zijn dat wat wordt weergegeven in rapporten, wat van deze opbrengstwaarde een schatting maakt. Houd er rekening mee dat er andere verschillen kunnen zijn, zoals filtering en afronding, die bijdragen aan deze schatting.
  • Als deze kolom is ingeschakeld, worden de waarden weergegeven in de aanvullingsbestanden. De kolom wordt echter ook weergegeven in het overeenkomende netwerkbestand, maar voor deze waarden wordt altijd 0 weergegeven.
  • Voor Ad Exchange wordt alle opbrengst toegeschreven aan het bestandstype Vertoningen. AdSense-opbrengst wordt toegeschreven aan verschillende bestandstypen.
  • Rapporteert de geschatte opbrengst van een rendementsgroep wanneer bemiddeling de advertentiebron is.

IsCompanion

BOOLEAN

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Indicator voor begeleidend advertentiemateriaal
Geeft aan dat de gebeurtenis is geregistreerd door begeleidend advertentiemateriaal. De waarden zijn TRUE en FALSE.

IsInterstitial

BOOLEAN

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
MinimumBidToWin
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Indicator voor advertentiemateriaal buiten pagina
Geeft aan of de gebeurtenis is geregistreerd door advertentiemateriaal buiten de pagina, ook wel een interstitial genoemd. De waarden zijn TRUE en FALSE.

KeyPart

STRING(20)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
BackfillBids
BackfillBidsJoinable
Clicks + BackfillClicks
MinimumBidToWin
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Unieke query-ID
Unieke query-ID (gehashte sleutel). Dit veld kan worden gebruikt om een zoekopdracht of bodveiling uniek te identificeren.

Het KeyPart dat in het bestand Biedingen wordt gebruikt om een unieke veiling voor Bieden te identificeren, komt niet overeen met het KeyPart in de andere bestanden, waar het een unieke query identificeert.

NativeFormat

TEKENREEKS

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Naam van native-advertentie-indeling(bèta)
Native-advertentie-indelingen definiëren de variabelen die de content van uw advertenties bepalen. Voor niet-native advertenties of advertenties waaraan geen native indeling is gekoppeld, is dit een lege tekenreeks.

NativeStyle

TEKENREEKS

File types
ActiveViews + BackfillActiveViews
Activities (beëindigd)
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Naam van native stijl(bèta)
Native stijlen bepalen hoe uw native advertentiemateriaal eruitziet voor een gedeelte van de voorraad. Voor niet-native advertenties of advertenties waaraan geen native stijl is gekoppeld, is dit een lege tekenreeks.

LineItemId

INTEGER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
BackfillBids
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

ID van DFP-regelitem
De numerieke ID voor het weergegeven Ad Manager-regelitem.

GfpActivityAdEventTime

TEKENREEKS

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews

Tijd van Ad Manager-activiteitsgebeurtenis
Tijd van gebeurtenis van advertentiegebeurtenis voor toegeschreven conversie.

GfpActivityAdEventType

STRING(14)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews

Type Ad Manager-activiteitsgebeurtenis
Geeft aan of de conversie plaatsvond na een vertoning of na een klik.

GfpActivityId

INTEGER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews

Unieke ID van Ad Manager-activiteitsgebeurtenis
Identificeert een unieke conversie op de site van de adverteerder.

GfpActivityName

STRING(45)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews

Naam van Ad Manager-activiteitsgebeurtenis
Door de gebruiker aangegeven naam die is gekoppeld aan de ID van een Ad Manager-activiteit.

Ord

TEKENREEKS

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews

Willekeurig gegenereerde waarde uit Ad Manager-activiteitstags
De parameterwaarde ord= uit uw Ad Manager-activiteitstag.

Quantity

NUMBER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews

Hoeveelheidswaarde van Ad Manager-activiteitstags
De parameterwaarde qty= van uw Ad Manager-activiteitstag.

Revenue

TEKENREEKS

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews

Kostenwaarde van Ad Manager-activiteitstags
De parameterwaarde cost= van uw Ad Manager-activiteitstag.

ActiveViewEligibleImpressionBeëindigd

STRING

Bestandstypen
Impressions + BackfillImpressions
CodeServes + BackfillCodeServes

Geschikte vertoningen voor Actieve weergave

Dit veld is beëindigd.
Geeft aan dat de vertoning in aanmerking kwam voor meting met Actieve weergave.

• Y = Vertoning was geschikt
  • N = Vertoning was niet geschikt

MeasurableImpressionDeprecated

TEKENREEKS

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews

Meetbare vertoningen voor Actieve weergave

Dit veld is beëindigd.
Geeft aan of de vertoning meetbaar was door Actieve weergave. De waarden zijn: Y = ja, N = nee. Het bestand NetworkActiveViews bevat geen vertoningen die meetbaar waren maar niet zichtbaar.

• Y = Vertoning was meetbaar
  • N = Vertoning was niet meetbaar

Voor het totale aantal Meetbare vertoningen wordt het aantal vertoningen waarbij MeasurableImpressions=N is in het bestand NetworkActiveViews, afgetrokken van het aantal vertoningen waarbij ActiveViewEligibleImpression=Y is in het bestand NetworkImpressions.

ActiveViewEligibleCount

NUMBER

Bestandstypen
Impressions + BackfillImpressions
ActiveViews + BackfillActiveViews

Aantal geschikte vertoningen voor Actieve weergave(bèta)
Geeft aan of de vertoning geschikt was voor meting van Actieve weergave.

Hoewel dit veld beschikbaar is in het bestand Actieve weergave, heeft het vanaf 30 augustus 2022 alleen de waarde nul. Vanaf die datum kunt u de geschiktheid vinden door dit veld alleen in het bestand Vertoning te bekijken.

Vertoningen:

• 1 = Vertoning was geschikt
  • 0 = Vertoning was niet geschikt

Gebruik de voorbeeldquery's om het totale aantal geschikte vertoningen voor Actieve weergave te vinden vanaf 30 augustus 2022.

ActiveViewMeasurableCount

NUMBER

Bestandstypen
Impressions + BackfillImpressions
ActiveViews + BackfillActiveViews

Aantal meetbare vertoningen voor Actieve weergave(bèta)
Geeft aan of de vertoning meetbaar was door Actieve weergave.

De waarden verschillen enigszins tussen vertoningen en Actieve weergave. Gebruik zowel de waarden voor vertoningen als voor Actieve weergave om de meetbaarheid te bepalen.

Vertoningen

Display

• 1 = Voor vertoning is aanvankelijk bepaald dat deze meetbaar is
  • 0 = Vertoning is niet meetbaar.

Video

• 0 = Voor vertoning is aanvankelijk bepaald dat deze niet meetbaar is

Actieve weergave

Display

• -1 = Voor vertoning is bepaald dat deze niet meetbaar is
  • 0 = Geen wijziging in de meetbaarheid van de vertoning

Video

• 1 = Voor vertoning is bepaald dat deze meetbaar is
  • 0 = Geen wijziging in de meetbaarheid van de vertoning

Als u het totale aantal meetbare vertoningen voor Actieve weergave wilt bekijken, gebruikt u de voorbeeldquery's.

ActiveViewViewableCount

NUMBER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews

Zichtbaar aantal vertoningen voor Actieve weergave
Geeft aan of de vertoning zichtbaar was volgens de IAB-standaard.
  • 1 = Vertoning was meetbaar en zichtbaar

• 0 = Vertoning was niet zichtbaar

Als u het totale aantal zichtbare vertoningen voor Actieve weergave wilt bekijken, gebruikt u de voorbeeldquery's.

ActionDuration

FLOAT/DOUBLE

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Actieduur
De duur van een conversieactie in seconden.
Waarom ActionDuration een waarde kan hebben als ActionCount 0 is
Nadat de advertentie is weergegeven, begint Studio-code interacties bij te houden. De Studio-code verzendt statistieken naar de advertentieserver met regelmatige intervallen. Dit wordt gedaan om verlies te voorkomen als de gebruiker de browser sluit.

Stel dat er een aangepaste timer is geconfigureerd voor uitvouwbaar advertentiemateriaal in uitgevouwen staat. Wanneer de gebruiker de uitgevouwen staat van de advertentie voor het eerst ziet, registreert de Studio-code ActionCount als 1 en begint de aangepaste timer, maar deze gegevens worden nog niet gemeld bij de advertentieserver. Na ongeveer één seconde in uitgevouwen staat worden de statistieken teruggestuurd naar de advertentieserver (ActionCount = 1 en ActionDuration = 1). Vervolgens worden de statistieken teruggezet naar 0.

Als de gebruiker interactie blijft hebben met het advertentiemateriaal in uitgevouwen staat, worden de statistieken nog altijd periodiek naar de advertentieserver verzonden. Als deze 10 seconden later worden verzonden, worden ActionCount = 0 en ActionDuration = 10 verzonden naar de advertentieserver.

ActionName

TEKENREEKS

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Actienaam
De naam van de advertentiemateriaalconversie. Bijvoorbeeld 'Afspelen' of 'Dempen'.

ActionType

STRING(8)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Actietype
Het type advertentiemateriaalconversie. Bijvoorbeeld 'standard' of 'custom'.

ActionCount

NUMBER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Aantal acties
Het aantal instanties van een bepaalde conversie van advertentiemateriaal.

GfpContentId

NUMBER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Unieke videocontent-ID
De videocontent waarbij advertenties zijn weergegeven.

PodPosition

NUMBER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Videopodpositie
De positie van de advertentie in een videopod. Een advertentie op de tweede positie wordt bijvoorbeeld weergegeven als 2. De waarde is 0 als de positie onbekend is. De waarde is -1 als er geen reserveringsadvertenties in aanmerking komen en de programmatic advertenties niet zijn gevuld.

VideoFallbackPosition

NUMBER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Reservepositie
De reservepositie van de videoadvertentie of mobiele advertentie.
  • 0 = Geen reservepositie
  • 1 = eerste reserveadvertentie, 2 = tweede reserveadvertentie, 3 = derde reserveadvertentie, enzovoort.

VideoPosition

NUMBER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Videopositie
De positie van de advertentie in de videostream.
  • 0 = Position unknown
  • 1 = Pre-roll
  • 2 = Any mid-roll (beëindigd)
  • 3 = Post-roll
  • 4 = First mid-roll, 5 = second mid-roll, etc.

IsVideoFallbackRequest

BOOLEAANS

Bestandstypen
Requests + BackfillRequests

Indicator voor reserveverzoek(bèta)
Geeft aan dat een advertentieverzoek was voor een videofallback-advertentie of mobiele reserveadvertentie (ook wel waterfall-advertenties genoemd). De waarden zijn TRUE en FALSE.

CmsMetadata

TEKENREEKS

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
CodeServes + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions *
VideoConversions + BackfillVideoConversions

* Altijd null

CMS-metadata
Een lijst met sleutel/waarde-paren die de metadata van de content beschrijven die aan de gebeurtenis is gekoppeld.

Voorbeeld: genre=comedy|duration=over_60_second|duration=under_2_min

AudienceSegmentIds

TEKENREEKS

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Doelgroepsegment-ID's
Een lijst met ID-waarden voor Doelgroepoplossingen-segmenten die aan een gebruiker zijn gekoppeld, gescheiden door een verticaal streepje (|).
  • Verzoeken/Niet-gevulde vertoningen: Alle doelgroepsegment-ID's waartoe de gebruiker heeft behoord.
  • Andere bestanden/gebeurtenissen: Er worden alleen segmenten weergegeven die zijn gebruikt voor targeting van dit regelitem. Dit zijn segmenten die zijn opgenomen of uitgesloten in de targeting.

Vanwege het YouTube-beleid is dit veld verborgen voor YouTube-voorraad.

Dit veld kan ook worden verborgen voor advertentieverzoeken die onder een privacybeperking vallen, zoals beperkte advertenties of niet-gepersonaliseerde advertenties.

Browser

STRING(39)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Browser
De naam, versie en subversie van de internetbrowser van de gebruiker.

In-app browser is een browser die is ingesloten in een app.

Vanwege het YouTube-beleid is dit veld verborgen voor YouTube-voorraad.

BrowserId

NUMBER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Browser-ID
Een numerieke ID die is toegewezen aan de browser van de gebruiker en die kan worden gematcht via de API.

Vanwege het YouTube-beleid is dit veld verborgen voor YouTube-voorraad.

BandwidthGroupId

NUMBER(1)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Bandbreedtegroep-ID
Een numerieke ID die is toegewezen aan de bandbreedte van de gebruiker, op een schaal van 1 tot 10, die kan worden gematcht via de API.

City

STRING(46)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Plaats
De naam van de plaats die is gekoppeld aan het IP-adres van de gebruiker.

Vanwege het YouTube-beleid is dit veld verborgen voor YouTube-voorraad.

CityId

NUMBER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Plaats-ID
Een numerieke ID die is toegewezen aan de plaats van de gebruiker en die kan worden gematcht via de API.

Vanwege het YouTube-beleid is dit veld verborgen voor YouTube-voorraad.

Country

STRING(44)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
BackfillBids
Clicks + BackfillClicks
MinimumBidToWin
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions
BackfillBidsJoinable

Land
De naam van het land dat is gekoppeld aan het IP-adres van de gebruiker. Houd er rekening mee dat bepaalde landen niet worden weergegeven in Gegevensoverdracht.

CountryId

NUMBER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
BackfillBids
BackfillBidsJoinable
Clicks + BackfillClicks
MinimumBidToWin
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Land-ID
Een numerieke ID die is toegewezen aan het land van een gebruiker en die kan worden gematcht via de API.

DeviceCategory

TEKENREEKS

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
MinimumBidToWin
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Apparaatcategorie
Een beschrijvende categorie voor het apparaat van de gebruiker. Mogelijke waarden zijn:
  • Desktop
  • Featurephone
  • Smartphone
  • Tablet

Grootstedelijk gebied

STRING(55)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Grootstedelijk gebied
De naam van het grootstedelijke gebied dat is gekoppeld aan het IP-adres van de gebruiker.

Vanwege het YouTube-beleid is dit veld verborgen voor YouTube-voorraad.

MetroId

NUMBER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

ID voor grootstedelijk gebied
Een numerieke ID die is toegewezen aan het grootstedelijke gebied van de gebruiker en die kan worden gematcht via de API.

Vanwege het YouTube-beleid is dit veld verborgen voor YouTube-voorraad.

MobileCapability

STRING(256)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Mogelijkheid van mobiel apparaat van gebruiker
Als het mobiele apparaat van een gebruiker kan bellen, staat hier Telefoongesprekken. Anders is deze waarde null.

MobileCarrier

STRING(256)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Mobiele provider van gebruiker
De naam van de mobiele provider van de gebruiker.

MobileDevice

STRING(256)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Naam van mobiel apparaat van gebruiker
De naam van het mobiele apparaat van de gebruiker.

OS

STRING(33)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Naam van besturingssysteem van apparaat
De naam van het besturingssysteem dat is geïnstalleerd op het apparaat van de gebruiker.

OSId

NUMBER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

ID van besturingssysteem van apparaat
Een numerieke ID die is toegewezen aan het besturingssysteem dat is geïnstalleerd op het apparaat van de gebruiker. Deze ID kan worden gematcht via de API.

OSVersion

STRING(256)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Versie van besturingssysteem van apparaat
De versie van het besturingssysteem dat is geïnstalleerd op het mobiele apparaat van de gebruiker.

Vanwege het YouTube-beleid is dit veld verborgen voor YouTube-voorraad.

PostalCode

STRING(5)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Postcode
De postcode die is gekoppeld aan het IP-adres van de gebruiker. Deze informatie is alleen beschikbaar voor gebruikers in de Verenigde Staten (VS) en Canada.

Vanwege het YouTube-beleid is dit veld verborgen voor YouTube-voorraad.

PostalCodeId

NUMBER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Postcode-ID
Een numerieke ID die is toegewezen aan de postcode van de gebruiker. Deze kan worden gematcht via de API.

Vanwege het YouTube-beleid is dit veld verborgen voor YouTube-voorraad.

PublisherProvidedID

STRING(64)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Door uitgever verstrekte ID
De door de uitgever verstrekte ID (PPID), versleuteld.

Vanwege het YouTube-beleid is dit veld verborgen voor YouTube-voorraad.

Dit veld kan ook worden verborgen voor advertentieverzoeken die onder een privacybeperking vallen, zoals beperkte advertenties of niet-gepersonaliseerde advertenties.

Dit veld moet niet worden gebruikt om de aanwezigheid van PPID te bepalen, bijvoorbeeld een query uitvoeren voor PublisherProvidedID IS NOT NULL AND PublisherProvidedID !="". Vertrouw op het veld PpidPresence voor deze informatie.

Region

STRING (47)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Regio
De naam van de regio die is gekoppeld aan het IP-adres van de gebruiker.

RegionId

NUMBER

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Regio-ID
Een numerieke ID die is toegewezen aan de regio van de gebruiker en die kan worden gematcht via de API.

UserId

STRING(64)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Versleutelde DoubleClick-cookie-ID
De DoubleClick-cookie-ID die aan de gebruiker is gekoppeld, versleuteld. De verwachte waarde is 22 tekens lang, maar er kunnen maximaal 64 tekens worden weergegeven.
  • Voor mobiele iOS-apps is dit een versleutelde versie van de IDFA (Identifier for Advertising) van Apple.
  • Voor Android-apps is dit een versleutelde versie van de Android-advertentie-ID (AdId).
  • Als de browser van een gebruiker geen cookies accepteert, is dit veld leeg.

Vanwege het YouTube-beleid is dit veld verborgen voor YouTube-voorraad.

Dit veld kan ook worden verborgen voor advertentieverzoeken die onder een privacybeperking vallen, zoals beperkte advertenties of niet-gepersonaliseerde advertenties.

Bandwidth

STRING(17)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Bandbreedte
De naam van het bandbreedtetype van de gebruiker. Bijvoorbeeld: dsl of kabel.

MobileAppId

STRING

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
BackfillBids
Clicks + BackfillClicks
MinimumBidToWin
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions
BackfillBidsJoinable

* Altijd null

ID van mobiele app
De ID van de mobiele app die de advertentie heeft aangevraagd.
  • Voor Android is dit de pakketnaam.
  • Voor iOS is dit een geheel getal.

RequestLanguage

TEKENREEKS

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Aangevraagde taal
De taalcode die is gekoppeld aan het advertentieverzoek. Een taalcode van 2 letters volgens ISO 639-1 Alpha 2. Kan desgewenst worden gevolgd door een koppelteken en een landcode van 2 letters volgens ISO 3166-1 Alpha 2 (kleine letters). Bijvoorbeeld 'pt' of 'pt-br'.

In de meeste gevallen is de gerapporteerde RequestLanguage de browsertaal. Als de browsertaal (HTTP-header 'Accept-Language') echter niet beschikbaar is in het verzoek, kan de apparaat- of regiotaal worden gerapporteerd.

BandwidthId

NUMBER (xsd:long)

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Bandbreedte-ID
Een numerieke ID die is toegewezen aan de bandbreedte van de gebruiker, op een schaal van 1 tot 7, die kan worden gematcht via de API.

DeviceFamily

STRING

Bestandstypen
BackfillBids

Apparaatfamilie
Het apparaat waarop de gebeurtenis plaatsvond. Gegroepeerd op type apparaat. Mogelijke waarden:
  • Mobiel
  • Desktop
  • Overig

OSFamily

STRING

Bestandstypen
BackfillBids

Besturingssysteemfamilie
De groep waarbij het besturingssysteem hoort dat is geïnstalleerd op het apparaat van de gebruiker. Mogelijke waarden:
  • Apple iOS
  • Android
  • Overig

UserIdentifierStatus

TEKENREEKS

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Status van gebruikers-ID
Geeft aan of er een geldige advertentie-ID voor gebruikers (een cookie of apparaat-ID van derden) aanwezig was voor een bepaald advertentieverzoek. Mogelijke waarden zijn:
  • Actief: Er was een gebruikers-ID aanwezig en actief.
  • Beperkt: Er was een gebruikers-ID aanwezig, maar het gebruik ervan werd beperkt door de manier waarop cookies kunnen worden gebruikt. Personalisatie is bijvoorbeeld niet toegestaan.
  • Ontbreekt: Er was geen gebruikers-ID aanwezig.

PpidPresence

TEKENREEKS

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Aanwezigheid van PPID
Geeft aan of er een geldige PPID (door de uitgever verstrekte ID) aanwezig was voor een bepaald advertentieverzoek. Heeft betrekking op zowel reserveringsverkeer als programmatic verkeer. Mogelijke waarden zijn:
  • Aanwezig: er was een geldige PPID aanwezig
  • Ontbreekt: er was geen PPID aanwezig of deze had een ongeldige vorm
  • Verborgen: de PPID was geldig, maar wordt als null weergegeven in de Gegevensoverdracht-bestanden

AttConsentStatus

TEKENREEKS

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Activities (beëindigd)
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests
Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

ATT-toestemmingsstatus(bèta)
Krijg inzicht in de toestemmingsstatus van gebruikers voor de App Tracking Transparency-instelling van Apple en de impact hiervan op het genereren van inkomsten. De volgende waarden zijn beschikbaar:
  • Geautoriseerd
  • Geweigerd
  • Beperkt
  • Niet bepaald
  • (Niet van toepassing)

ProtectedAudienceAPIDelivery

BOOLEAN

Bestandstypen
Impressions + BackfillImpressions

Clicks + BackfillClicks
VideoConversions + BackfillVideoConversions
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
ActiveViews + BackfillActiveViews
Codeserves + BackfillCodeServes

Levering via Protected Audience API
Geeft aan of een gebeurtenis is geleverd door een Protected Audience API.

Opmerking: Als dit veld is opgenomen in een gegevensoverdrachtsbestand, worden de adverteerdersgegevens verborgen voor vertoningen die zijn geleverd via de Protected Audience API.

AuctionType

NUMBER

Bestandstypen
BackfillBids

Veilingtype
De waarde 1 geeft een Open bieden-bod aan. De waarde 2 geeft een niet-Open bieden-bod van een Authorized buyer aan (inclusief biedingen van Display & Video 360 en Google Ads).

BidAdvertiser

STRING

Bestandstypen
BackfillBids

Adverteerder van bod
De naam van de adverteerder.
Verborgen voor winnende biedingen.

BidBidder

STRING

Bestandstypen
BackfillBids

Bieder van bod
De naam van het account van de bieder.

BidBuyer

STRING

Bestandstypen
BackfillBids

Koper van bod
De naam van het netwerk van de koper.

BidRejectionReason

TEKENREEKS

Bestandstypen
BackfillBids
BackfillBidsJoinable

Reden voor weigering van bod
De reden waarom het bod heeft verloren of niet heeft deelgenomen aan de veiling. Mogelijke waarden zijn:
  • Winnaar: Het bod heeft gewonnen omdat het om geen enkele reden is geweigerd.
  • Overboden: Het bod heeft verloren van een andere kandidaat in de veiling of van een regelitem van een concurrerende advertentieserver.
  • Minimum: Het bod heeft verloren omdat de bijbehorende CPM lager was dan een door de uitgever opgegeven minimumprijs.
  • Geoptimaliseerde prijzen: Het bod lag onder de minimumprijs die is ingesteld door geoptimaliseerde prijzen.
  • Geen toestemming: Het bod heeft verloren omdat er geen gebruikerstoestemming was voor de bijbehorende aanbieder van advertentietechnologie op grond van de AVG.
  • Niet-geïdentificeerde leverancier: Het bod heeft verloren omdat de aanbieder van advertentietechnologie op grond van de AVG niet was geïdentificeerd.
  • Uitgever geblokkeerd: Het bod heeft verloren omdat het is geblokkeerd op basis van de instellingen van de uitgever. Deze reden voor weigering omvat biedingen die zijn gefilterd vanwege bestaande instellingen (zoals een beveiligingsmaatregel) of biedingen die niet expliciet zijn toegestaan (zoals wanneer alleen verkeer van het type Eerste overzicht in aanmerking komt, maar het bod niet overeenkomt met regels voor Eerste overzicht).
  • Anders: Het bod heeft verloren om een andere reden, zoals URL-filtering, of omdat het bod lager was dan de minimumverkoopprijs van de veiling (biedingen van $ 0,05).

BidPrice

FLOAT/DOUBLE

Bestandstypen
BackfillBids
BackfillBidsJoinable

Prijs van bod
Aangeboden prijs voor dit bod na berekening van opbrengstenaandeel, weergegeven in de standaardvaluta van het Ad Manager-netwerk. In BackfillBids wordt dit afgerond voor winnende biedingen.

BidDealId

STRING

Bestandstypen
BackfillBids

Deal-ID van bod
De ID van de deal die is toegepast voor deze vertoning. Leeg als er geen deal is toegepast.

BidDealType

TEKENREEKS

Bestandstypen
BackfillBids
BackfillBidsJoinable

Dealtype van bod
Type deal. Privéveiling, Voorkeursdeal, Programmatic Guaranteed of leeg als er geen deal is toegepast.

BidYieldGroupNames

STRING

Bestandstypen
BackfillBids

Namen van rendementsgroepen voor biedingen
De namen van de Ad Manager-rendementsgroepen die overeenkomen met het verzoek. Leeg indien niet van toepassing. Verborgen voor winnende biedingen.

BidYieldGroupCompanyId

STRING

Bestandstypen
BackfillBids

Bedrijfs-ID van rendementsgroep van bod
ID van de rendementspartner in een Ad Manager-rendementsgroep die het bod heeft ingediend. Leeg in het geval van Ad Exchange of indien niet van toepassing. Verborgen voor winnende biedingen.

BidSellerReservePrice

DOUBLE

Bestandstypen
BackfillBids
BackfillBidsJoinable

Reserveringsprijs van verkoper van bod
De minimumprijs per koper uit uniforme prijsregels. Weergegeven in de standaardvaluta van het Ad Manager-netwerk. In BackfillBids is dit verborgen voor winnende biedingen.

MinimumBidToWinCPM

DOUBLE

Bestandstypen
MinimumBidToWin

Minimumbod om te winnen(bèta)
Geeft het minimumbod aan dat kopers nodig hebben om de veiling te winnen. Aangeboden prijs voor dit bod na berekening van opbrengstenaandeel. Weergegeven in de standaardvaluta van het Ad Manager-netwerk.

BidSourceType

INTEGER

Bestandstypen
BackfillBidsJoinable

Type biedingsbron

De waarde 1 geeft een Open bieden-bod aan.

De waarde 2 geeft een niet-Open bieden-bod van een Authorized buyer, Display & Video 360 of Google Ads aan.

De waarde 3 geeft een bod van Bieden via koptekst aan.

IsOptimizedDeal

TEKENREEKS

Bestandstypen
BackfillBidsJoinable

Is geoptimaliseerde deal

Geeft aan of een PA/OB PD-deal is geoptimaliseerd.

Waarden:

• J
  • N

ChildNetworkCode

TEKENREEKS

Bestandstypen
ActiveViews + BackfillActiveViews
Clicks + BackfillClicks
Requests + BackfillRequests

Impressions + BackfillImpressions
Codeserves + BackfillCodeServes
RichMediaConversions + BackfillRichMediaConversions
VideoConversions + BackfillVideoConversions

Onderliggend netwerk
Onderliggende netwerken hebben bovenliggende netwerken (of 'kanaalpartners') de mogelijkheid gegeven om namens hen voorraad te vertegenwoordigen en te beheren via Voorraad beheren in Beheer van meerdere klanten (Multiple Customer Management, MCM).

Met dit veld kunnen bovenliggende netwerken zien hoe hun afzonderlijke subuitgevers presteren. Alleen beschikbaar voor bovenliggende accounts voor Voorraad beheren van MCM.

InventoryShareAssignmentName

TEKENREEKS

Bestandstypen
Impressions + BackfillImpressions
VideoConversions + BackfillVideoConversions
Requests + BackfillRequests
CodeServes + BackfillCodeServes

Naam van toewijzing van voorraadaandeel(bèta)
Toont de naam van de toewijzing voor het voorraadaandeel.

InventoryShareAssignmentId

TEKENREEKS

Bestandstypen
Impressions + BackfillImpressions
VideoConversions + BackfillVideoConversions
Requests + BackfillRequests
CodeServes + BackfillCodeServes

Toewijzings-ID voor voorraadaandeel(bèta)
Toont de ID voor de toewijzing van het voorraadaandeel.

InventoryShareAssignmentOutcome

TEKENREEKS

Bestandstypen
Impressions + BackfillImpressions
VideoConversions + BackfillVideoConversions
Requests + BackfillRequests
CodeServes + BackfillCodeServes

Uitkomst van toewijzing van voorraadaandeel(bèta)
Toont wie een aandeel heeft gekregen. Een host of een partner krijgt aandelen.

Zoeken
Zoekopdracht wissen
Zoekfunctie sluiten
Hoofdmenu
true
Zoeken in het Helpcentrum