Voorraadinstellingen

Voorraadinstellingen beheren

U kunt verschillende voorraadinstellingen beheren die van toepassing zijn op uw netwerk. U vindt deze instellingen onder Voorraad en dan Netwerkinstellingen.

Voorgestelde advertentieblokken

U kunt kiezen of u wilt dat Ad Manager nieuwe advertentieblokken voorstelt voor uw netwerk. Als u een nieuw advertentieblok aan een advertentietag toevoegt voordat u het advertentieblok definieert in Ad Manager en er ten minste tien vertoningen in het advertentieblok zijn weergegeven, stelt Ad Manager voor dat u hiervoor een advertentieblok maakt. Klik op Voorraad en dan Advertentieblokken en dan Voorgestelde advertentieblokken om voorgestelde advertentieblokken goed te keuren.

Doelvenster

Definieer hoe advertenties uit uw netwerk standaard worden geopend.

• _blank: advertenties worden in een nieuw venster geopend
  • _top: advertenties worden in hetzelfde venster geopend

Beloning

Voer de gegevens in van de beloning die de gebruiker ontvangt voor het bekijken van een videoadvertentie. Als de beloning voor het bekijken van een videoadvertentie bijvoorbeeld de ontvangst van twintig extra levens in een game is, voert u bij Beloningsbedrag '20' in en bij Beloningstype 'levens'.

AdSense

Vink het selectievakje aan zodat Google AdSense uw opbrengst kan maximaliseren door in realtime op prijs te concurreren met netwerk-, bulk- en prijsprioriteitsregelitems en regelitems voor eigen advertenties. Als AdSense een beter betalende advertentie kan leveren, wordt er een AdSense-advertentie weergegeven. Meer informatie over hoe u AdSense kunt instellen in Google Ad Manager.

Frequentielimieten

Beperk het aantal keren dat gebruikers advertentiemateriaal te zien krijgen. Voor beide typen frequentielimieten selecteert u het maximum aantal vertoningen per gebruiker en vervolgens hoe vaak de limiet wordt bereikt.

• Frequentielimieten voor labels instellen: u selecteert ook het label waarop de limiet wordt toegepast.
  • Frequentielimieten voor advertentieblokken instellen: Pas deze toe op alle advertentieblokken die geen eigen frequentielimieten hebben. Dit is handig als u frequentielimieten wilt instellen voor een bepaalde indeling (zoals advertenties met beloning) en deze indelingen zijn geordend op advertentieblok.
    Voor alle advertentiemateriaalitems in een advertentieblok geldt een frequentielimiet, dus wees voorzichtig bij het gebruik om te voorkomen dat u per ongeluk advertenties blokkeert.

Labels

Voeg labels toe zodat wrappers voor advertentiemateriaal kunnen worden toegepast op het hele netwerk. Wrappers voor advertentiemateriaal zijn codefragmenten waarin het advertentiemateriaal wordt verpakt wanneer dit wordt weergegeven. U kunt wrappers gebruiken voor externe trackingpixels of andere code die nuttig is voor u.