Programmabeleid van Ad Manager en Ad Exchange

Schendingen oplossen in het beleidscentrum

In het beleidscentrum van Ad Manager vindt u gedetailleerde informatie over beleidsschendingen die zijn aangetroffen op uw sites, gedeelten van uw sites, pagina's of apps, evenals de stappen om problemen met de advertentieweergave op te lossen en om een beoordeling aan te vragen nadat u wijzigingen heeft aangebracht.

In het beleidscentrum ziet u:

• op welke van uw pagina's, sites of apps we beleidsschendingen hebben aangetroffen,
  • informatie over de reden dat uw site, een gedeelte van uw site, pagina of app het beleid schendt,
  • de stappen die u moet nemen om te voldoen aan het programmabeleid,
  • hoe u een beoordeling van uw pagina, site of app kunt aanvragen nadat u de schending heeft verholpen.

In het geval van beleidsschendingen worden schendingen op site-, pagina- en app-niveau weergegeven in het beleidscentrum. Hoewel schendingen op paginaniveau worden weergegeven in Ad Manager-meldingen, worden schendingen op site- en accountniveau naar uw e-mailadres verzonden.

Toegang tot het beleidscentrum

Gebruikers met de rol 'Ad Exchange-beheerder' hebben automatisch toegang tot het beleidscentrum in Ad Manager om schendingen te bekijken en te verhelpen. Beheerders kunnen een custom rol maken en toewijzen zonder het recht 'Beleidsschendingen bekijken en oplossen' om de toegang voor bepaalde gebruikers te verwijderen.

In het beleidscentrum worden beleidsschendingen voor internet en apps behandeld.

Bekijk de volgende artikelen voor meer informatie over beleidsschendingen en hoe u ze kunt verhelpen: