Programmabeleid van Ad Manager en Ad Exchange

Schendingen oplossen in het beleidscentrum

Door recente wijzigingen in ons beleid is bepaalde content die eerder ons beleid schond, nu toegestaan, maar deze content wordt alleen beperkt (of mogelijk niet) weergegeven. We zijn het Beleidscentrum aan het updaten zodat u makkelijker kunt identificeren welke problemen u moet oplossen en welke problemen u niet hoeft te verhelpen, maar die tot beperkte vraag leiden als ze niet worden verholpen.

Als u wilt bepalen of een probleem moet worden opgelost, klikt u op het probleem in het Beleidscentrum om de beleidsdefinitie uit te vouwen.  Als de definitie begint met Bepaalde advertentiebronnen mogen niet worden weergegeven bij de volgende content:, duidt dit op een uitgeversvoorraadbeperking die niet hoeft te worden gecorrigeerd, maar waarvoor een beperkte advertentieweergave geldt. Alle overige problemen zijn beleidsschendingen die u moet corrigeren.

In het beleidscentrum van Ad Manager vindt u gedetailleerde informatie over beleidsschendingen die zijn aangetroffen op uw sites, gedeelten van uw sites, pagina's of apps, evenals de stappen om problemen met de advertentieweergave op te lossen en om een beoordeling aan te vragen nadat u wijzigingen heeft aangebracht.

In het beleidscentrum ziet u:

• op welke van uw pagina's, sites of apps we beleidsschendingen hebben aangetroffen,
  • informatie over de reden dat uw site, een gedeelte van uw site, pagina of app het beleid schendt,
  • de stappen die u moet nemen om te voldoen aan het programmabeleid,
  • hoe u een beoordeling van uw pagina, site of app kunt aanvragen nadat u de schending heeft verholpen.

In het geval van beleidsschendingen worden schendingen op site-, pagina- en app-niveau weergegeven in het beleidscentrum. Hoewel schendingen op paginaniveau worden weergegeven in Ad Manager-meldingen, worden schendingen op site- en accountniveau naar uw e-mailadres verzonden.

Toegang tot het beleidscentrum

Gebruikers met de rol 'Ad Exchange-beheerder' hebben automatisch toegang tot het beleidscentrum in Ad Manager om schendingen te bekijken en te verhelpen. Beheerders kunnen een custom rol maken en toewijzen zonder het recht 'Beleidsschendingen bekijken en oplossen' om de toegang voor bepaalde gebruikers te verwijderen.

In het beleidscentrum worden beleidsschendingen voor internet en apps behandeld.

Bekijk de volgende artikelen voor meer informatie over beleidsschendingen en hoe u ze kunt verhelpen: