Overzicht van het Beleidscentrum

Opmerking: We hebben het Beleidscentrum onlangs vernieuwd. Meer informatie over wat er is gewijzigd.

Het Beleidscentrum is een tool waarmee u beter kunt voldoen aan ons Programmabeleid. In het Beleidscentrum kunt u problemen met de advertentieweergave op uw sites en in uw apps ontdekken, begrijpen en oplossen.

Log in op uw Ad Manager-account en klik op Beheerder en dan Beleidscentrum om het Beleidscentrum te openen.

Gebruik het Beleidscentrum om het volgende te bekijken:

• Welke van uw sites en apps problemen hebben die van invloed zijn op de advertentieweergave. Dit geldt ook voor gevallen waarin de advertentieverzoeken afkomstig zijn van uw pagina's die u heeft ingesloten in de sites met problemen.
  • Informatie over de problemen, waaronder een beschrijving van elk probleem.
  • Hoe u een beoordeling van uw site of app kunt aanvragen nadat u de problemen heeft verholpen.
Policy Center Overview

Het Beleidscentrum gebruiken

In het Beleidscentrum kunt u mogelijke beleidsproblemen met uw site of app en de algehele status van uw account bijhouden. Als we beleidsproblemen of andere problemen ontdekken voor uw sites of apps, wordt hier in het Beleidscentrum en via e-mail melding van gemaakt.

Als u het Beleidscentrum opent, ziet u een lijst met sites en apps waarvoor problemen zijn aangetroffen. Problemen worden automatisch gesorteerd op basis van het aantal advertentieverzoeken waarop ze invloed hebben. U kunt ook sorteren op site- of app-naam, status, type probleem of datum van de melding. Als u op een van deze categorieën wilt sorteren, klikt u op de categorienaam.

Klik op CSV downloaden en kies Alle items downloaden of Gefilterde weergave downloaden om een csv-bestand te maken met informatie over uw sites en apps met problemen.

Voorbeeld van het gebruik van het Beleidscentrum van AdMob om beleidsproblemen in de gaten te houden.

Bovenaan de hoofdpagina van het Beleidscentrum wordt een algemeen overzicht van de accountstatus weergegeven. In dit overzicht ziet u hoeveel sites problemen en apps ondervinden, hoeveel problemen moeten worden opgelost en welk percentage van uw advertentieverzoeken is beperkt of uitgezet. U kunt filteren op deze categorieën door erop te klikken.

U kunt ook zien welk percentage van het accountverkeer zonder beperkingen wordt weergegeven. Er wordt geen filter gemaakt als u op dit getal klikt, omdat filters alleen beschikbaar zijn voor sites en apps met problemen.

Klik op Oplossen in de kolom Actie voor meer informatie over de problemen in de lijst. U komt dan op de pagina Informatie over het probleem. Hier vindt u een beschrijving van het probleem en instructies om het op te lossen.