Het verschil tussen Google Ads en AdSense

Met Google Ads kunt u advertenties maken die worden weergegeven op relevante pagina's met zoekresultaten van Google en in ons netwerk met partnersites. Ga naar www.ads.google.com voor meer informatie over Google Ads en om direct te beginnen met adverteren.

Google AdSense is anders in die zin dat dit programma advertenties van Google Ads weergeeft op websites van mensen of bedrijven. Google betaalt webuitgevers vervolgens voor de advertenties die op hun site worden weergegeven, op basis van klikken door gebruikers op advertenties of op basis van advertentievertoningen, afhankelijk van het type advertentie.

Google AdSense logo

Google Ads logo
ADSENSE PROBEREN »   Google Ads proberen »