Alleen beschikbaar in Google Ad Manager 360.

Advertentie-onderbrekingen targeten via SCTE-35-signalen

Ad Manager biedt ondersteuning voor standaard SCTE-35-uitzendingssignalen voor dynamische advertentie-invoeging in livestream-content. Hiermee kunt u metadata van SCTE-35-markeringen gebruiken voor advertentietargeting op onderbrekingsniveau (bijvoorbeeld de eerste onderbreking tijdens een live sportevenement). Bekijk de ondersteunde advertentiemarkeringen voor HLS en DASH voor opmaakdetails.

U kunt een kopie van de SCTE-35-specificatie aanvragen op SCTE.org.