Inkomsten genereren met ingesloten videocontent op partnerwebsites

U kunt inkomsten genereren met uw videocontent wanneer deze is ingesloten op andere websites. Zorg dat de code waarmee uw videospeler wordt ingesloten aan het beleid ten aanzien van Ad Exchange InStream-video's voldoet. Controleer ook of de insluitingscode voldoet aan de volgende vereisten:

• De parameter allowScriptAccess, ingesteld op 'always'
  • Correct gestructureerde insluitcode met daarin de parameters 'class-id' en 'type'
U bent verantwoordelijk voor waar uw advertentiecode wordt weergegeven en voor alle schade aan de adverteerder die voortkomt uit deze plaatsing. Wees dus voorzichtig met het vrijgeven van uw code.

Praktische tips

• Probeer waar mogelijk JavaScript-insluittags aan te leveren in plaats van HTML. U weet tenslotte maar nooit wanneer u uw insluitcode moet wijzigen.
  • Maak kanalen voor alle vertrouwde partners of openbare insluitfragmenten. Houd bij hoe uw buitenlandse verkeer eruitziet en schakel de advertentieweergave uit als u ongebruikelijk gedrag observeert (bijvoorbeeld veel hogere CTR's). Het heeft geen zin om uw hele account in gevaar te brengen omwille van het genereren van inkomsten uit een verzameling insluitingen.