GPT kan URL's van bovenste pagina's delen met ingesloten Google-advertentietags

U kunt een versleutelde URL van de bovenste pagina delen in iframes met de Google-uitgeverstag (GPT). Hierdoor wordt de URL van de bovenste pagina deelbaar in ingesloten Google-advertentietags voor iframes voor contentlabeldoeleinden, wat de zichtbaarheid van voorraad verbetert voor adverteerders die alleen kopen van sites met merkveilige labels.

Voorbeeld van hoe het delen van URL's van bovenste pagina's werkt

1. Een uitgever heeft een pagina met de bovenste URL example.com. Deze pagina op het hoogste niveau bevat de Google-uitgeverstag (GPT).
  2. De uitgever sluit iframes van derden in op subpagina's onder de bovenste URL.
  3. Een derde partij wil inkomsten genereren met de content in het iframe en voegt daarom een GPT-tag toe.
  4. Als URL van toppagina's met GPT delen aanstaat, kan de bovenste URL van example.com op dezelfde pagina worden gedeeld tussen Google-advertentietags.

Het delen van URL's van bovenste pagina's beheren

Het delen van URL's van bovenste pagina's met GPT staat standaard aan. Als u deze optie uitzet in de netwerkinstellingen, is de URL van de bovenste pagina voor advertentieverzoeken van de cross-origin-iframes op die pagina beperkt tot een URL voor een deel van het domein.

Volg deze stappen om het delen van URL's van bovenste pagina's uit te zetten:

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Beheerder en dan Algemene instellingen en dan Netwerkinstellingen.
  3. Zet onder Instellingen voor advertentieweergave de schuifregelaar URL van toppagina's met GPT delen uit.
  4. Klik op Opslaan.