Audio beheren

Video- en audioadvertentietags genereren

Video- en audioadvertentietags bevatten alle informatie die is vereist voor een advertentieverzoek, waaronder informatie over de hoofdadvertentie en optionele begeleidende advertenties. #vastadtagurl #gpt

VAST-advertentietags bieden ondersteuning voor zowel HTTP als HTTPS. Tracking-URL's voor vertoningen houden rekening met de huidige SSL-instelling en worden geretourneerd als HTTP of HTTPS. Voor het bijhouden van doorklikken en klikken wordt HTTP geretourneerd, aangezien er wordt omgeleid via een andere pagina.

Advertentietags genereren voor video- en audioadvertentieblokken:

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Voorraad en dan op Advertentieblokken.
  3. Klik op een bestaand video- en audioadvertentieblok en klik op Tags.
  4. Maak een keuze uit de beschikbare opties en klik na elke stap op Doorgaan.

Tagtype

Selecteer Google-uitgeverstag voor video en audio.

Tagopties

• Zet Live verkeer aan als u een advertentietag voor livestreamvideo wilt maken. Zo kunnen grote hoeveelheden live verkeer worden verwerkt, waarbij alle advertentie-onderbrekingen tegelijkertijd worden weergegeven.

Deze optie is specifiek voor videovoorraad voor dynamische advertentie-invoeging.
    • Selecteer een SDK-type voor de speler.
    *Aanvullende parameters voor advertentietag-URL's Definieer opties of targetingparameters om op te nemen in de tag. U kunt meer informatie lezen over de vereiste en aangepaste parameters voor URL's van VAST-tags.

Tagresultaten

Alle waarden voor [placeholder] moeten dynamisch worden ingevuld door de videospeler die het advertentieverzoek indient, en moeten worden vervangen door een juiste waarde.

*Deze stap is alleen aanwezig als u 'Google-uitgeverstag voor video en audio' selecteert.

5. Kopieer de advertentietag.